bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Sizden moral almaya devam ediyorum,spora devam,az ye az uyu sloganım bu artık

:13:
cidden öyle rahmetli taş gibiymiş.

*
göbekten şikayetçi arkadaşım callaneticste 300 tane göbek için mekiğe benzer hareket var faydalı bence dene.linkleri verdik zaten.

aslııııı
sen call teyzenin sayfasına 2/21 yazpçam demişsin
21 gün mü yapılıyo bu 10 yaş gençleş olan
ben türkçe dublajlıyı indirdim o sanırım 10 yaş gençleş olan di mi
ani bi kararla callan yapmaya karar verdim

aslında 10 gün yapılıyor ama vücut alışana dek 21 gün demiştik biz topikcek orda.. evet doğru videoyu indirmişin keşke indirmeseydin ben mail atardım.. resimleri de vardı..
6 gün yapıyoruz 1 gün dinleniyoruz.
Afiyet olsun canim biz bugün yediklerimizi yarin sabah soyleyecegiz, istersen sen de öyle yap parca parca olmasin

evet parça parça olmasın.. ertesi yazarız menümüzü

olsun işyerinde net hızlı şıp diye iniverdi, flasha da attım evde pcye aktarıcam
ben de başlıcam ya çok heves ettim.. jillian cidden çok tempolu
hem bundan memnun olmayan yok resmen, sımsıkı olalım

olsun işyerinde net hızlı şıp diye iniverdi, flasha da attım evde pcye aktarıcam
ben de başlıcam ya çok heves ettim.. jillian cidden çok tempolu
hem bundan memnun olmayan yok resmen, sımsıkı olalım
hareketleri kavradıktan sonra altyazı kısık ses müzik ile yaparsın bence..
beni o çevirisi baymıştı.

fit olalım fit fit

Aslıı ben videoyu açamıyorum calla nın senin gönderdiğin resimler duruyor onlar yeterli olur mu acep bana
Bir de yarım saatte yapılır mı?

Aslıı ben videoyu açamıyorum calla nın senin gönderdiğin resimler duruyor onlar yeterli olur mu acep bana
Bir de yarım saatte yapılır mı?
45-50 dk alısınca 30 dk olabilir.

videoyu nasıl açamadın :26: ben denedim acılıyor bende..
resimler de yeterli olabilir ama ilk videodan izleyip kritik yerleri öğrenmek daha da sağlıklı.

45-50 dk alısınca 30 dk olabilir.

videoyu nasıl açamadın :26: ben denedim acılıyor bende..
resimler de yeterli olabilir ama ilk videodan izleyip kritik yerleri öğrenmek daha da sağlıklı.

Anlamadım ki ilk gönderdiğinde açılmıştı ben onu telefona yüklemeye çalışayım da bakalım olacak mı

Sabahları yapmayı düşünüyorum Aslı ona göre kalkmam gerekir ama yaklaşık 1 saati buluyormuş alışana kadar akşam mı yapsam ne kararsızım ya Leslie de tekrar bakayımda birine karar verip indireyim artık

ben dün akşam yaptım zor oldu.
bugün sabah 6 ya kurdum ertelemişim hep yine akşama kaldı..
ama yapmamız gerek.. ne kadar emek o kadar ekmek misali

Kızlar dikkat ettim hepinizden bir titizlik gördüm,bende buraya gelip okudukça özgüvenim artıyor,ders çalışıyorum,ders çalışma müthiş bir eritme sporu

Ben de telefonuma kaydediyorum İlkay

Arada kaçamaklarım da oluyo ama onlarıda yazıyorum saklamak yok açık açık yazıcam ama paso tuvaletteyim

Benim bi kacamagim oldu bi tane max dondurma yedim bircan zamanla birakacagim söz
Ben su icmiyorum ya, çünkü bu sirketin pis tuvaletlerine girmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…