- 17 Aralık 2012
- 9.726
- 342
- 148
- Konu Sahibi DonukPudra
-
böylesine senin kilona o kadar imrendim ki :)
ilkay aslında abur cubur yemişsin çok.
yemeklerin normal hatta az bile.
sadece dondurmayı kessen süper olur.
*
bircan kilonu görünce imrendim..sabah ben tartıldım ya bizim baskül bozuk ya da ben cok asırı kilo almısım
şaştıgım sey ise düğün zamanı giydiğim bazı esyalarımı hala giyebiliyorum ya. göbek yapmısım bir de yan hafif de baseno zaman..
sabah spor yaparken bacaklarım bıngıldı sinir oldum kendime. oyun hamuru gibio yüzden acilen sıkılaşmam gerek.
15.08.2013 yediklerim
sabah
-bi dilim ekmek
-salatalık,domates,
-peynir,zeytin
bir dilim yağlı ballı tost ekmeği
arada bi küçük salkım üzüm
öğlen
-bi pide ekmek arası tavuk döner(yarısını yedim)
-ayran
arada bir şeftali
yine arada 2 tane bayram şekeri
akşam
-bir kaşık et sote
-salata,soğan salatası
-yarım ekmek
-karpuz-kavun
özendim size yaaaa hoşgörünnnnn
ilkay aslında abur cubur yemişsin çok.
yemeklerin normal hatta az bile.
sadece dondurmayı kessen süper olur.
*
bircan kilonu görünce imrendim..sabah ben tartıldım ya bizim baskül bozuk ya da ben cok asırı kilo almısım
şaştıgım sey ise düğün zamanı giydiğim bazı esyalarımı hala giyebiliyorum ya. göbek yapmısım bir de yan hafif de baseno zaman..
sabah spor yaparken bacaklarım bıngıldı sinir oldum kendime. oyun hamuru gibio yüzden acilen sıkılaşmam gerek.
Aslı gelinlikli fotonu hatırlıyorum benden uzun ve zayıf görünüyordun yine benden uzunsun diye tahmin ediyorum 1 64 falan boyum
İlk regl günümde 80 çıktı tartıda hayatımda ilk defa öyle gördüm şok olmuştum... Bugün 4.gün kilo artık etkilenmez diye düşünüyorum...
Bir de gerçekten tartıda hata olabilir ben neredeyse evin her odasında tartıldım saçma sapan rakamlar çıktı yeni aldım tartıyı ama zemin çok önemliymiş ona dikkat et..
Spor konusundan korkmaya başladım benimde etlerim artık bıngıl bıngıl kilo verdikçe de öyle olacakacilen bir şeyler yapmalıyım...
Sen de çok takılma hepimizden iyi gidiyorsun şu anda eminim bizden önce kendimi toplayacaksın...
akşamları ben yapamıyorum daha doğrusu yapamayacagım bu gidişle işten geç çıkıp gidiyorum az da olsa yine yiyiyorum.. mecbur sabah uykumdan fedakarlık yapmam gerek başka seçeneğim yok..
boyum 1,75kilom yanlış olması lazım ya o baskülün düğün zamanı kilo az verdim ama spor yüzünden sıkıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?