- 7 Mart 2015
- 236
- 162
- 23
- 50
- Konu Sahibi elifsu0225
-
yapmayın.. dertli kadınlarımıza biraz da eglence gerek :)bdv dışı bir konu daha. yönetime bildireyim:)
yaptım bile. malum kurallar:)yapmayın.. dertli kadınlarımıza biraz da eglence gerek :)
Yemeğe yada çorbaya başta koyduğun su yetmeyip sonradan su eklediğinde olur bu. Ayrıca suyunu da çok koyuyorsun bana kalırsa.Arkadaslar büyük dert değil ama, olmayınca çok büyük sorun oluyor evde. her seferinde çorba yapmayı beceremedigimi dusunuyorum
Yaptığım bütün çorbalarin suyu duruluyor. Resimdeki gibi hepsi ayrışıyor. Salça ve ic malzemesi tabana çöküyor. Su duruluyor. Yağ en üste çıkıyor..
Bi misafir agirlarken falan da böyle olunca canım sıkılıyor.
Netten baktım araştırdım ama bulamadım pek bişey.
Cozum olarak Un denedim, yağı iyice kavurdum, karıştırarak pisirdim. Suyu hazır kullandım. Tuzu en son attım. Hiç faydası yok.hala aynısı oluyor. Bütün çorbalarda durum böyle
Benzer sorunu yaşayıp çözüm bulaniniZ var mı? Kurtulmak istiyorum şu dertten?Eki Görüntüle 1767497
evet. hep ev salcası kullanıyorum. kaynanam yapar verir sag olsun her sene.elde yapma ev salçası mı kullanıyorsunuz?
sesli güldüm valla..Rahmetli Annemin bi lafı vardı " Deni ellerden suyu göllerden " diye
Sizinkide öyle olmuş sanırım.
Bence suyu çok , ve fazla kaynamamış gibi görünüyor
Yemeğe yada çorbaya başta koyduğun su yetmeyip sonradan su eklediğinde olur bu. Ayrıca suyunu da çok koyuyorsun bana kalırsa.[/QUsonradan su eklemedim hiç. eklesem de eklemesem hep böyle.ilk defa olmuyor ki
evet. hep ev salcası kullanıyorum. kaynanam yapar verir sag olsun her sene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?