Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav ne önemli o zaman?
Nesi cazip bu adamın? Delirtme insanı ya!
Yemin ederim adamdan ayrılamıyorum yüzlerce kere ittim istemiyorum dedim adama.Adam beni bıraksın diye yapmadığım şey kalmadı ulaşamasın diye irtibat kurabileceği herşeyimi değiştirdim.Etrafımdaki herkes yakışmıyor yanına diyor kimse desteklemiyor hatta destekleyip beğenen kişi sayısı çok az.Ben de istemiyordum dediğim gibi çok bıraktım sonrasında da aşık oldum onsuz olmadı bilmiyorum.Aşık olduktan sonra bana dünya yakışıklısı geldi,ne bileyim

ya ne parası, benle olduğu dönem işsizdi maddi imkanının çok olmadığını herkes biliyor parası var vs diyemezler
Tanıyanlar demezler. Ya tanimayanlar? Gencecik kiz ne diye babasi yasinda adamla geziyor derler. Ona kart zampara, sana da para avcisi derler.

Şok geçiriyor şu an. Adam gözüne nasıl görünüyorsa artık.
Sorduğu herkeste ayıp olmasın diye direkt söylemediği için gerçekleri bayağı kendini kandırmış, yakışıyoruz, tipi kötü değil falan diye.
Hayır aşk desen o da yok. Öyle olsa bir lafa bu kadar bozulmaz.

Aynen canım adam trilyoner,Allah aşkına niye parası için beraber olayım biriyle ? Para önemli olsa sevgili olacağım son insandı
Ne önemli o zaman onu anlamadım? Karakter desen adamın gözü zaten dışarıdaymış bes para etmez biri. Yani neden seviyorsunuz biraz sebep sunsanız keşke ona göre yorum yapsak.

Ne önemli o zaman onu anlamadım? Karakter desen adamın gözü zaten dışarıdaymış bes para etmez biri. Yani neden seviyorsunuz biraz sebep sunsanız keşke ona göre yorum yapsak.
Gözü dışarda olayı nerden çıktı bilmiyorum ama
instadan nude atan mankenlere baktığını gördüm yani bunu gözü dışarda olan insanlar mı yapar

İşin gücün varmış, gençsin de, Kudra da diyor su gibi, demek güzelsin de. Niye kendine bunu yapıyorsun?
İnsanın kendine ettiğini yedi düvel birleşse yapamıyor cidden de.
Şimdi sen Kudra Katip, ve diğer kızları düşman belliyorsun ya? Hani sana kötü bir şey yapıyoruz gibi geliyor ya, savunmaya geçiyorsun hemen. İnan bana hiçbirimiz sana hiçbir şey yapmıyoruz aslında. Birleşsek, koca forum toplansak senin sana ettiğini yapamayız. Sen tek başına kendini çok rahat sabote ediyorsun zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…