- 11 Aralık 2018
- 41.520
- 258.010
- 598
Sonuçta züğürt herifin teki. Tip yok, para yok, ilgi alaka, el üstünde tutma yok. Ne var?O dönem işi yoktu,şuan iş buldu
Saçma sapan bir vicdan var bizde şu an anlamadım.Konu bi duygusala bağladı yalnız.
Zaten gözardıymışım, gidiyorum ben, siz mermadi teselli edin muhakkak, çok sarsıldı kızcağız.
Iste benim pilav tarifi hchxbxBen 10 ay sonra tanıştım şu an ilişkimizin 5. Senesi nişanlıyız bence ciddi bir adım ondan sonra ufak bir ayrılık yaşadık fakat çok kısa sürdü
Şok geçiriyor şu an. Adam gözüne nasıl görünüyorsa artık.Konu bi duygusala bağladı yalnız.
Zaten gözardıymışım, gidiyorum ben, siz mermadi teselli edin muhakkak, çok sarsıldı kızcağız.
Çok iyi sevişiyor heralde. Başka bişey kalmadı elde.Yav ne önemli o zaman?
Nesi cazip bu adamın? Delirtme insanı ya!
Yemin ederim adamdan ayrılamıyorum yüzlerce kere ittim istemiyorum dedim adama.Adam beni bıraksın diye yapmadığım şey kalmadı ulaşamasın diye irtibat kurabileceği herşeyimi değiştirdim.Etrafımdaki herkes yakışmıyor yanına diyor kimse desteklemiyor hatta destekleyip beğenen kişi sayısı çok az.Ben de istemiyordum dediğim gibi çok bıraktım sonrasında da aşık oldum onsuz olmadı bilmiyorum.Aşık olduktan sonra bana dünya yakışıklısı geldi,ne bileyimYav ne önemli o zaman?
Nesi cazip bu adamın? Delirtme insanı ya!
Ay ortaokulda ben de çok çirkin bir çocuğa aşık olmuştum. Nasıl yakışıklı görünüyordu gözüme var ya.Şok geçiriyor şu an. Adam gözüne nasıl görünüyorsa artık.
Aslında üzücü. İçten içe biliyordu zaten, hiç hoşuna gitmiyor hatırlamak.Şok geçiriyor şu an. Adam gözüne nasıl görünüyorsa artık.
Ten uyumumuz var yani insan sevdiği biriyle zaten ten tene olmayı severÇok iyi sevişiyor heralde. Başka bişey kalmadı elde.
Tanıyanlar demezler. Ya tanimayanlar? Gencecik kiz ne diye babasi yasinda adamla geziyor derler. Ona kart zampara, sana da para avcisi derler.ya ne parası, benle olduğu dönem işsizdi maddi imkanının çok olmadığını herkes biliyor parası var vs diyemezler
Çevresindeki herkes söylüyormuş zaten.Aslında üzücü. İçten içe biliyordu zaten, hiç hoşuna gitmiyor hatırlamak.
Sorduğu herkeste ayıp olmasın diye direkt söylemediği için gerçekleri bayağı kendini kandırmış, yakışıyoruz, tipi kötü değil falan diye.Şok geçiriyor şu an. Adam gözüne nasıl görünüyorsa artık.
E bi o var işte. 10 sene sonra kuş ölünce ne kalacak?Ten uyumumuz var yani insan sevdiği biriyle zaten ten tene olmayı sever
Ne önemli o zaman onu anlamadım? Karakter desen adamın gözü zaten dışarıdaymış bes para etmez biri. Yani neden seviyorsunuz biraz sebep sunsanız keşke ona göre yorum yapsak.Aynen canım adam trilyoner,Allah aşkına niye parası için beraber olayım biriyle ? Para önemli olsa sevgili olacağım son insandı
Ten uyumunu geç. Performansi nasil?Ten uyumumuz var yani insan sevdiği biriyle zaten ten tene olmayı sever
Gözü dışarda olayı nerden çıktı bilmiyorum amaNe önemli o zaman onu anlamadım? Karakter desen adamın gözü zaten dışarıdaymış bes para etmez biri. Yani neden seviyorsunuz biraz sebep sunsanız keşke ona göre yorum yapsak.
Fonda baglama caliyoKonu bi duygusala bağladı yalnız.
Ay fenalık geliyorE bi o var işte. 10 sene sonra kuş ölünce ne kalacak?
İşin gücün varmış, gençsin de, Kudra da diyor su gibi, demek güzelsin de. Niye kendine bunu yapıyorsun?Yemin ederim adamdan ayrılamıyorum yüzlerce kere ittim istemiyorum dedim adama.Adam beni bıraksın diye yapmadığım şey kalmadı ulaşamasın diye irtibat kurabileceği herşeyimi değiştirdim.Etrafımdaki herkes yakışmıyor yanına diyor kimse desteklemiyor hatta destekleyip beğenen kişi sayısı çok az.Ben de istemiyordum dediğim gibi çok bıraktım sonrasında da aşık oldum onsuz olmadı bilmiyorum.Aşık olduktan sonra bana dünya yakışıklısı geldi,ne bileyim
Noluyor olayı mı kaçırdım sadece başlığa bakıp yorum yaptımIste benim pilav tarifi hchxbx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?