- 11 Aralık 2018
- 41.521
- 258.021
- 598
Suratına çirkin mi diyeydim? Yumuşatıp söyledim işte anlarsın belki diye. Çirkin yahu adam, yaşlı görünüyor, saçları seyrelmiş, göz çevresi kırışmış, cildinden sağlıksızlık akıyor. Benim 50 yaşındaki abim daha dinç sevgilinden, üzgünüm.onları dedinde çirkin vs demedin şimdi niye beğenmemiş gibi yapıyosun mesela ?
Ahahah yok daha çok mustafa cecelinin 10 yaş yaşlısı gibi düşünAdam Adnan Oktar, Marmelatta onun kedicigi gibi bi algi olustu bende, ne diyon kanka bxbzbbzbz
Kudra pek sözünü sakınmaz da kibarlığı tutmuş o gün.Suratına çirkin mi diyeydim? Yumuşatıp söyledim işte anlarsın belki diye. Çirkin yahu adam, yaşlı görünüyor, saçları seyrelmiş, göz çevresi kırışmış, cildinden sağlıksızlık akıyor. Benim 50 yaşındaki abim daha dinç sevgilinden, üzgünüm.
Desene nenemin sümüklü çaputu gibi.Suratına çirkin mi diyeydim? Yumuşatıp söyledim işte anlarsın belki diye. Çirkin yahu adam, yaşlı görünüyor, saçları seyrelmiş, göz çevresi kırışmış, cildinden sağlıksızlık akıyor. Benim 50 yaşındaki abim daha dinç sevgilinden, üzgünüm.
Ciddi misin ?Suratına çirkin mi diyeydim? Yumuşatıp söyledim işte anlarsın belki diye. Çirkin yahu adam, yaşlı görünüyor, saçları seyrelmiş, göz çevresi kırışmış, cildinden sağlıksızlık akıyor. Benim 50 yaşındaki abim daha dinç sevgilinden, üzgünüm.
O kadar fena mı aboo?Suratına çirkin mi diyeydim? Yumuşatıp söyledim işte anlarsın belki diye. Çirkin yahu adam, yaşlı görünüyor, saçları seyrelmiş, göz çevresi kırışmış, cildinden sağlıksızlık akıyor. Benim 50 yaşındaki abim daha dinç sevgilinden, üzgünüm.
Hahahahhahahaxwsd bu saatlerde komik seyler söyleme lütfen, insanlar uyanıyor sesli gülünceAdam Adnan Oktar, Marmelatta onun kedicigi gibi bi algi olustu bende, ne diyon kanka bxbzbbzbz
Ciddi,ben anlarimCiddi misin ?
Sevgiline çirkin denilmesini kaldıramayacaksın sanırım.Ciddi misin ?
Yanına yakışmıyor ne demek yavrum? Sen ondan daha iyi görünüyorsun demek. Nasıl çıkaramadın bu anlamı buradan?Ciddi misin ?
Valla çok ciddiyim. Bakımsız bi kere adam. Bak yaşı yaşıma uygun sayılır, ben dönüp bakmam senin sevgiline. Hani çok mükemmel bir adam olur, kendini zorla sevdirir o ayrı mesele. Ama senin sevgilin her yönden beş para etmez bir adam, üzgünüm.Ciddi misin ?
Ay cidden bi burkuldum. Olsun ya çok seviyormuş.Sevgiline çirkin denilmesini kaldıramayacaksın sanırım.
Bitirdin la kizi gece geceValla çok ciddiyim. Bakımsız bi kere adam. Bak yaşı yaşıma uygun sayılır, ben dönüp bakmam senin sevgiline. Hani çok mükemmel bir adam olur, kendini zorla sevdirir o ayrı mesele. Ama senin sevgilin her yönden beş para etmez bir adam, üzgünüm.
Boş boş atıyor ama bir söze bozuldu hemen. Gencecik kız, niye kendini bu kadar boş beles bir adama mecbur hissediyor, yazık cidden.Ay cidden bi burkuldum. Olsun ya çok seviyormuş.
Füze falan değil, göktaşı attı resmen.Bitirdin la kizi gece gece
Yanımda sırıtıyor mu yani ? İnsanlar içinden senin gibi mi düşünüyordur?Valla çok ciddiyim. Bakımsız bi kere adam. Bak yaşı yaşıma uygun sayılır, ben dönüp bakmam senin sevgiline. Hani çok mükemmel bir adam olur, kendini zorla sevdirir o ayrı mesele. Ama senin sevgilin her yönden beş para etmez bir adam, üzgünüm.
Ben 10 ay sonra tanıştım şu an ilişkimizin 5. Senesi nişanlıyız bence ciddi bir adım ondan sonra ufak bir ayrılık yaşadık fakat çok kısa sürdüMerhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
Yaklaşık bir senedir bir beraberliğim var.Altıncı ayımızda babannesinin elini öpmüştüm,geçen hafta da ailesi ile yemek yedik ailesi ile tanıştım.Zaten ailesi beni biliyordu ve ilk defa yüz yüze geldik.Güzel geçmişti sadece çok heycanlanmıştım.Bir erkeğin ailesi ile tanıştırması sizce ciddi bir adım mıdır ? (Erkeklere pek güvenemiyorum,kafamda deli sorular.)
E zorla söyletti ama ne yapayım. Su gibi kız yazık ediyor kendine manyağın elinde.Bitirdin la kizi gece gece
Bitirdin la kizi gece gece
Bu tahin helvanın yazdıkları ben de gözükmüyor,neden ? Kullanıcı içeriğini görmezden geliyosunuz diyor anlamadımAy cidden bi burkuldum. Olsun ya çok seviyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?