- 11 Aralık 2018
- 41.520
- 258.010
- 598
E doğal olarak. Herife bak parası falan var heralde kızı yaşında kadını koluna takmış diyorlardır.Yanımda sırıtıyor mu yani ? İnsanlar içinden senin gibi mi düşünüyordur?
Gözardı etmişsin.Bu tahin helvanın yazdıkları ben de gözükmüyor,neden ? Kullanıcı içeriğini görmezden geliyosunuz diyor anlamadım
Sen kaç yaşındasın, de onu bakayım.Yanımda sırıtıyor mu yani ? İnsanlar içinden senin gibi mi düşünüyordur?
Öyle parası falan da yok bildiğim kadarıyla.E doğal olarak. Herife bak parası falan var heralde kızı yaşında kadını koluna takmış diyorlardır.
Gözardıymışım ya benBu tahin helvanın yazdıkları ben de gözükmüyor,neden ? Kullanıcı içeriğini görmezden geliyosunuz diyor anlamadım
ya ne parası, benle olduğu dönem işsizdi maddi imkanının çok olmadığını herkes biliyor parası var vs diyemezlerE doğal olarak. Herife bak parası falan var heralde kızı yaşında kadını koluna takmış diyorlardır.
Göz ardı etmişsin de ondan.Bu tahin helvanın yazdıkları ben de gözükmüyor,neden ? Kullanıcı içeriğini görmezden geliyosunuz diyor anlamadım
Yoktur heralde, varmış gibi durmuyor pek. Keşke parası olsaydı da mermad’ın davranışlarına bir açıklama bulurduk o zaman.Öyle parası falan da yok bildiğim kadarıyla.
Parası için birlikte değil miymis zaten, ben konuyu biraz kacırdım.E doğal olarak. Herife bak parası falan var heralde kızı yaşında kadını koluna takmış diyorlardır.
Çevrendekiler biliyor da, yolda yürürken ne bilsinler adamın işsiz olduğunu? Öyle düşünürler yani tanımayanlar.ya ne parası, benle olduğu dönem işsizdi maddi imkanının çok olmadığını herkes biliyor parası var vs diyemezler
Sokakta gören insan maddi imkanını nerden bilsin? Ben görsem öyle derim içimden.ya ne parası, benle olduğu dönem işsizdi maddi imkanının çok olmadığını herkes biliyor parası var vs diyemezler
O daha fena be yavrucuğum. Tip yok para yok, yaşlı başlı herif, gencecik su gibi kız bunda ne bulmuş, saftirik mi ne diyecekler.ya ne parası, benle olduğu dönem işsizdi maddi imkanının çok olmadığını herkes biliyor parası var vs diyemezler
Cıks parası da yokmuş, işsizmiş.Parası için birlikte değil miymis zaten, ben konuyu biraz kacırdım.
Fotoyu foruma salsan keşkeYoo duruyor mesajlarım alırım ekran görüntüsü. Yaşını gösteriyor, yanına yakışmıyor demiştim.
Aynen canım adam trilyoner,Allah aşkına niye parası için beraber olayım biriyle ? Para önemli olsa sevgili olacağım son insandıParası için birlikte değil miymis zaten, ben konuyu biraz kacırdım.
Ahahah yok o olmaz. Geçen beni tehdit ediyordu zaten fotoları birilerine atmışsın dava edecem seni diye. Bekliyorum dedim ama unuttu heraldeFotoyu foruma salsan keşke
simdi ben ve "yardakçilarin" amigo kizlar gibi tezahürata başlayacagiz at at at at diye.
O dönem işi yoktu,şuan iş bulduCıks parası da yokmuş, işsizmiş.
Yav ne önemli o zaman?Aynen canım adam trilyoner,Allah aşkına niye parası için beraber olayım biriyle ? Para önemli olsa sevgili olacağım son insandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?