ya ailesi ile tanışmaya gittim yalan mı söylücemSen buna tanışma mı diyorsun?
Heh başa sardık şimdi.Aile ile tanışma olayı sence neden oldu bi düşün..
e resmen evlen işte o zaman.kılıfına uydurma.tinder e falan da girme.oralar çok daha fenaadaha fazla zina yapmak istemiyorum çünkü
Kiz cocugum var, dilerim senin şu durumuna asla dusmez, babasi yasinda ki herifin elinde boyle sacma sapan bi iliski yazamaz, bence sen bunu bi düsün. Iyi gecelerAile ile tanışma olayı sence neden oldu bi düşün..
Eee söz nişan ne zaman inşallah?ya ailesi ile tanışmaya gittim yalan mı söylücem
Boşuna o kadar yazıp, çiziyoruz, sen hala aileyle tanışmadasın.Aile ile tanışma olayı sence neden oldu bi düşün..
Ortada sevismede yok kiBiz evlendik, karı kocayız, beraber yaşayacağız diye duyurmak için yapılır cicim o nikah.
Sevişeceğiz, Allah günah yazmasın diye değil.
İlk önce imam nikahı katip lütfen.Eee söz nişan ne zaman inşallah?
Gelinliğin etiketi kesildi bir kere.İlk önce imam nikahı katip lütfen.
Cahil insanlar gibi söz nişan mı yapacaklar bi de? Bi imam nikahı yeter.Eee söz nişan ne zaman inşallah?
O pozisyon senin bu pozisyon benim djdkms40 dk ayakta kalacak?
Yok saylanmaz. Ortaokullular yapıyor honka
Ten tene değiyor bak ama honkada yav.Yok saylanmaz. Ortaokullular yapıyor honka
Honka ne ahretliğim ilk kez duydum da djsksm
Yav ne dalgası, herkes gerçeği söyledi sana.Siz gerçekten resmen dalga geçiyorsunuz benimle.Tamam gece gece moralimi bozdunuz,sabaha kadar mutlu ve huzurlu uyuyabilirsiniz tamam mı ? Saf saf sizin yazdıklarınıza cevap veriyorum ama siz resmen dalga konusu ettiniz.Neymiş gelinlik etiketiymiş.Ya tamam sevmiyor beni kullanıyor huzurla uyuyun şimdi çok kırıcısınız gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?