Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakin ol boşver çıkın gerçekten ..... Bazı insanlar olmuyor ne yapsa da

Bir de nasıl bir yüzse gelip tekrar buradan akıl istiyor

Bir de nasıl bir yüzse gelip tekrar buradan akıl istiyor
Ben o gün yetişemedim. Ben gördüğümde konu kilit, üyeler banlıydı. İyi ki de yetişememişim, yoksa sitenin görüp görebileceği en uzun banı alırdım herhalde.
Bilmiyorum ya, içime oturdu o olay. Tuhaf bir empati yaptım, sanki bana yapılmış gibi sinirliyim. Unutmuşum, sonradan hatırladım konuya bakınca. Zor tutuyorum valla.

Sakin ol şampiyon. Değmez...

Bi de burası sözlük değil kız

Kendisi aileme hakaret etmek zorunda mıydı ? Ki ailem de hassas bir konudur görüşmüyoruz ailemle. Ölmüş insana bile laf attı.Ne beklliyordunuz ? Alt tarafı psikolojik rahatsızlığı vardı ve bu sebepten ötürü hakaret edebilir miydi aileme ? Edemezdi,ettirmemde.Sanırsın bahsettiğiniz insan özel biride öyle hakaret etmişim.Hadi özel biri olsa alttan alırdım da ayrıca kendisi kaostan beslenen biriydi,canının kavga çektiğini vs söylemişti bu insanın avukatlığını mı üstlendiniz ? alekmdkdkdkdkdk

Al işte... Buyurun buradan yakın!

Sevmek zorunda da değilsin,yazdığım konuları okuma ve geç.Zor mu sence ? Bunu yapabilecek zeka seviyesinde olduğunu düşünüyorum.Başarabilirsin
Başarmak istemiyorum bunu. Her konuna yazacağım. Her konun bir şekilde burada insanlara ettiğin hakaretlere gelecek. Sevilmediğini yüzüne vuracağım. Hayatında kimsenin seni sevmediği gibi burada da sevilmeyeceksin, dışlanacaksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…