Sakin ol boşver çıkın gerçekten ..... Bazı insanlar olmuyor ne yapsa daHiç de iddialı değildi. Sözlük tarihinin en en en kötü hareketiydi benim gözümde. Hiçbir ortamda hiç kimseye bu denli saldırganca yaklaşılmaması gerektiğini savunuyorum. Zorluyorum kendimi şu an kurallara uygun yazabilmek için, bu kadar oluyor.
21 de bitiyor ergenlikTavırlar ergen olunca yaşın bir önemi kalmıyor. Ayrıca post ergenlik dediğimiz durum 20’li yaşların ortasına kadar devam edebiliyor hemşiraanım, öğretmediler mi size okulda?
Bir de nasıl bir yüzse gelip tekrar buradan akıl istiyorHiç de iddialı değildi. Sözlük tarihinin en en en kötü hareketiydi benim gözümde. Hiçbir ortamda hiç kimseye bu denli saldırganca yaklaşılmaması gerektiğini savunuyorum. Zorluyorum kendimi şu an kurallara uygun yazabilmek için, bu kadar oluyor.
Seninki bitmemiş, dalga dalga devam ediyor21 de bitiyor ergenlik
Ben o gün yetişemedim. Ben gördüğümde konu kilit, üyeler banlıydı. İyi ki de yetişememişim, yoksa sitenin görüp görebileceği en uzun banı alırdım herhalde.Bir de nasıl bir yüzse gelip tekrar buradan akıl istiyor
Sakin ol şampiyon. Değmez...Ben o gün yetişemedim. Ben gördüğümde konu kilit, üyeler banlıydı. İyi ki de yetişememişim, yoksa sözlüğün görüp görebileceği en uzun banı alırdım herhalde.
Bilmiyorum ya, içime oturdu o olay. Tuhaf bir empati yaptım, sanki bana yapılmış gibi sinirliyim. Unutmuşum, sonradan hatırladım konuya bakınca. Zor tutuyorum valla.
Kendisi aileme hakaret etmek zorunda mıydı ? Ki ailem de hassas bir konudur görüşmüyoruz ailemle. Ölmüş insana bile laf attı.Ne beklliyordunuz ? Alt tarafı psikolojik rahatsızlığı vardı ve bu sebepten ötürü hakaret edebilir miydi aileme ? Edemezdi,ettirmemde.Sanırsın bahsettiğiniz insan özel biride öyle hakaret etmişim.Hadi özel biri olsa alttan alırdım da ayrıca kendisi kaostan beslenen biriydi,canının kavga çektiğini vs söylemişti bu insanın avukatlığını mı üstlendiniz ? alekmdkdkdkdkdkBen o gün yetişemedim. Ben gördüğümde konu kilit, üyeler banlıydı. İyi ki de yetişememişim, yoksa sözlüğün görüp görebileceği en uzun banı alırdım herhalde.
Bilmiyorum ya, içime oturdu o olay. Tuhaf bir empati yaptım, sanki bana yapılmış gibi sinirliyim. Unutmuşum, sonradan hatırladım konuya bakınca. Zor tutuyorum valla.
Yazmak zorunda değildin mesela ? ödedmmdkkdlldBir de nasıl bir yüzse gelip tekrar buradan akıl istiyor
Ayyy pardon ya cidden sinirlendim. Öyle kolay kolay delirmem, büyük başarı valla ilk kez biri başardı.Sakin ol şampiyon. Değmez...
Bi de burası sözlük değil kız
evet yaşımdan büyük biriyle sevgili olduğum için hala ergenim sen de haklısınSeninki bitmemiş, dalga dalga devam ediyor
Sevmiyoruz seni burda da...Yazmak zorunda değildin mesela ? ödedmmdkkdlld
Al işte... Buyurun buradan yakın!Kendisi aileme hakaret etmek zorunda mıydı ? Ki ailem de hassas bir konudur görüşmüyoruz ailemle. Ölmüş insana bile laf attı.Ne beklliyordunuz ? Alt tarafı psikolojik rahatsızlığı vardı ve bu sebepten ötürü hakaret edebilir miydi aileme ? Edemezdi,ettirmemde.Sanırsın bahsettiğiniz insan özel biride öyle hakaret etmişim.Hadi özel biri olsa alttan alırdım da ayrıca kendisi kaostan beslenen biriydi,canının kavga çektiğini vs söylemişti bu insanın avukatlığını mı üstlendiniz ? alekmdkdkdkdkdk
Ben de kalktim pilav yedimAyyy pardon ya cidden sinirlendim. Öyle kolay kolay delirmem, büyük başarı valla ilk kez biri başardı.
Çikolata gömüyorum valla yumuşamak için.
Sevmek zorunda da değilsin,yazdığım konuları okuma ve geç.Zor mu sence ? Bunu yapabilecek zeka seviyesinde olduğunu düşünüyorum.BaşarabilirsinSevmiyoruz seni burda da...
Allah aşkına katip ve seni sorularımdan nasıl engellerim nolur söyle de siz de rahatlayın ben de rahatlayım var mı böyle sorularımı görmeme ihtimaliniz ?Sevmiyoruz seni burda da...
Anladin mi ne demek istedigini?Al işte... Buyurun buradan yakın!
Havuçlusunu severim. Kuş üzümlüsü de iyidir.Ben de kalktim pilav yedim
Başarmak istemiyorum bunu. Her konuna yazacağım. Her konun bir şekilde burada insanlara ettiğin hakaretlere gelecek. Sevilmediğini yüzüne vuracağım. Hayatında kimsenin seni sevmediği gibi burada da sevilmeyeceksin, dışlanacaksın.Sevmek zorunda da değilsin,yazdığım konuları okuma ve geç.Zor mu sence ? Bunu yapabilecek zeka seviyesinde olduğunu düşünüyorum.Başarabilirsin
:) Acces ben ne sınav kağıtları okudum ama bu forumdakiler kadarını görmedim. O kadar diyorum sana.Anladin mi ne demek istedigini?
muhtemelen onunda psikolojik rahatsızlığı var.. yoksa sanmıyorum bu kadar gocunmazdıAnladin mi ne demek istedigini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?