Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciddiyet göstergesi oladabilir olmayadabilir.
Benim bir erkek arkadaşım tanıştırmıştı. Sonra bir kaç falsosu olunca ayrıldım. Tüm aile peşime düştü. Abisi yengesi resmen düşman oldular. Neyseki annesi düzgün bir kadındı birkez aramıştı olmaz diyince de tamam demişti.
O yüzden tanışma olayları bence iş ciddiye bindikten sonra, en en sonra olmalı. Şimdiki aklım olsa asla tanışmazdım. Adamla ayrılacak olduğunuzda işler değişebiliyor bu açıdan da düşünmek gerek.

Hem kavga edip hem pilav tarifi verip 3 gün ban yediydim.
Herkes ceza alip uctugu icin, sitede bi kac gun terkedilmis kasaba havasi vardi, ben pilav tarifini verip, kavga niye cikti anlayamadigim icin bastan okuyayim diye basa dondum. Kimseyle kavga edecek firsat bulamadim,boyle bi firsati kacirdigim icin utanc icindeyim

Bosanan kadınlarımızın çoğu da el opmustu bir zamanlar senin gibi.
Mühim olan ciddiyeti değil.
Mühim olan saygılı, seviyeli ailelerde büyümüş ve kendisi de öyle olan erkeklerle evlenmek.
Ailesinin elini her öpenin alnı arsi alaya degmiyor, geniş düşünün.

Ailem tüm erkek arkadaslarımla tanısır. Yani tanıstırıyorum diye ciddi oldugum anlamına gelmiyor. Tamamen hayat, yasam görüslerine göre degisen bi eylem bana göre.
O yüzden buluttan nem kapmayın.

Bipolar hmmm iddialiymis
Hiç de iddialı değildi. Sözlük tarihinin en en en kötü hareketiydi benim gözümde. Hiçbir ortamda hiç kimseye bu denli saldırganca yaklaşılmaması gerektiğini savunuyorum. Zorluyorum kendimi şu an kurallara uygun yazabilmek için, bu kadar oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…