Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sosyal medyaya mu kadar uzak olamazsınız ya hanweşdldkskekskkskoss hatta bu kadar cahil olamazsınız kurt bakışlım olayı dilara arıkanlıdan esinlenilen bişey ahhahahs ya sizi gidi sizii ahahahha
Cahil mi
Sen başka kadınlara bakıyor diye ağlayıp , ölmek istediğin sevgilinle kiydirdin mi nikahını?
Bu kadar zavalli konular açıp, insanlara cahil diyebilmek bir tek sana yakışır zaten mermad.

Çarıları mı? Çıra diyecektin glb .s.s.s.
Yan çar demek istemiş, genel kültürü bol hanımefendi. Ama Türkçesi yok.
Sosyal medyada yazım hataları olabiliyo ya hani ? sonuçta klavyeden hızlıca yazıyoruz ya ? sitede yazım ve imla kuralları mı var ? yazılıda mıyız ? hııııı. ,???

Yooo ben geldiğimde foyanı dökmüşlerdi ortaya zaten. Bana gerek yok ki çoğu üye seni tanıyor, biliyor ve sevmiyor. Forumun tamamını engellemen gerekir konudan
Bi denesin ne kaybeder?

Yooo ben geldiğimde foyanı dökmüşlerdi ortaya zaten. Bana gerek yok ki çoğu üye seni tanıyor, biliyor ve sevmiyor. Forumun tamamını engellemen gerekir konudan
Noo tam tersi.Senin burda kankaların var işte sana yalakalık olsun diye sen gelmeden açıyolar falan.Ayrıca sanaldan kanka mı yapılır baya komiksiniz dmeödkdkkekek istesem ben de kanka yaparım burdan ben de senin üzerine salarım onları da. üşenirim ne gerek var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…