- 29 Mayıs 2021
- 14.335
- 93.276
- 548
- 36
Cahil miSosyal medyaya mu kadar uzak olamazsınız ya hanweşdldkskekskkskoss hatta bu kadar cahil olamazsınızkurt bakışlım olayı dilara arıkanlıdan esinlenilen bişey ahhahahs ya sizi gidi sizii ahahahha
İyi de önce sen yazdın bana.Yooo,sizin yüzünüzden düzgün konu açamıyorum konu dağılıyor
Çarıları mı? Çıra diyecektin glb .s.s.s.
Sosyal medyada yazım hataları olabiliyo ya hani ? sonuçta klavyeden hızlıca yazıyoruz ya ? sitede yazım ve imla kuralları mı var ? yazılıda mıyız ? hııııı. ,???Yan çar demek istemiş, genel kültürü bol hanımefendi. Ama Türkçesi yok.
Düzgün konular açmak için düzgün şeyler yaşamak gerekir hâlbuki.Yooo,sizin yüzünüzden düzgün konu açamıyorum konu dağılıyor
gülünecek ne var diye yazdım,yazdığımı inkar mı ediyorum teyze ? ayrıca mermad bana yazdı diye bu kadar gururlanmana sevindim bayağı bi tekrar ettin yazdığımı,göğsüm kabardı heİyi de önce sen yazdın bana.
Yooo ben geldiğimde foyanı dökmüşlerdi ortaya zaten. Bana gerek yok ki çoğu üye seni tanıyor, biliyor ve sevmiyor. Forumun tamamını engellemen gerekir konudanYooo,sizin yüzünüzden düzgün konu açamıyorum konu dağılıyor
Sen onu gec boşver onuda katip sen niye yazmion bana cvpİyi de önce sen yazdın bana.
Yok, ben de hızlıca klavyeden yazıyorum. Ama ne dediğim gayet anlaşılıyor.Sosyal medyada yazım hataları olabiliyo ya hani ? sonuçta klavyeden hızlıca yazıyoruz ya ? sitede yazım ve imla kuralları mı var ? yazılıda mıyız ? hııııı. ,???
Komiğiz baya.gülünecek ne var diye yazdım,yazdığımı inkar mı ediyorum teyze ? ayrıca mermad bana yazdı diye bu kadar gururlanmana sevindim bayağı bi tekrar ettin yazdığımı,göğsüm kabardı he
Bi denesin ne kaybeder?Yooo ben geldiğimde foyanı dökmüşlerdi ortaya zaten. Bana gerek yok ki çoğu üye seni tanıyor, biliyor ve sevmiyor. Forumun tamamını engellemen gerekir konudan
ya o soruya şunu diyen biriyle gerçekten daha fazla konuşamam.Bak mesela kudro ve katip en azından mantıklı konuşuyorda bu nedir ya. Bana dişli bir şey lazım. Git sen biraz öğren öyle gelEvet. :)
Beni beğenmedi.ya o soruya şunu diyen biriyle gerçekten daha fazla konuşamam.Bak mesela kudro ve katip en azından mantıklı konuşuyorda bu nedir ya. Bana dişli bir şey lazım. Git sen biraz öğren öyle gel
Denesin bence de, eğlwnceli olar. Ama yemez sanki, kim yazacak o zaman konusuna, nasıl ilgi çekecekBi denesin ne kaybeder?
Mermad ne bu arada, marmelad gibi bisey migülünecek ne var diye yazdım,yazdığımı inkar mı ediyorum teyze ? ayrıca mermad bana yazdı diye bu kadar gururlanmana sevindim bayağı bi tekrar ettin yazdığımı,göğsüm kabardı he
Noo tam tersi.Senin burda kankaların var işte sana yalakalık olsun diye sen gelmeden açıyolar falan.Ayrıca sanaldan kanka mı yapılır baya komiksiniz dmeödkdkkekek istesem ben de kanka yaparım burdan ben de senin üzerine salarım onları da. üşenirim ne gerek varYooo ben geldiğimde foyanı dökmüşlerdi ortaya zaten. Bana gerek yok ki çoğu üye seni tanıyor, biliyor ve sevmiyor. Forumun tamamını engellemen gerekir konudan
Diego bir dur Allah'ını seversen, zaten ortalık karışık.Mermad ne bu arada, marmelad gibi bisey mi
Yaşlandığımda da çocuğum yaşında oğlanların peşine düşecek kadar kendimi rezil etmicem desene akıllım
Sevgilisine nolmuş, o göstersin ilgi?Denesin bence de, eğlwnceli olar. Ama yemez sanki, kim yazacak o zaman konusuna, nasıl ilgi çekecek
EvetMermad ne bu arada, marmelad gibi bisey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?