aynen sogudum msjlarına cvp vermiyorum konusmak istemiyosun heralde yazmıs onada cvp yazmadım gercegi ona soyliyimmiVermezdim
Gitsin erkek arkadasindan istesin
Ve kesinlikle sogurdum bana ters
Erkek kadından tabi ki para isteyebilir ama bu aradaki bağa göre değişir.daha onceden tanıdıgm fakat arkadas olarak kalmayı ciddi bisey daha düsünmedigimi soylemiştim ozamanlar aradan 3 4 yıl gecti tabi bu arada ara ara mrb lastıgımız oluyordu.Gecenlerde konusmaya basladık ciddi oldugunu vs soyledi kendisi suan baska sehirde calısıyor ve bu hafta sonu gelicek bulundugum sehre hem benle gorüsecek hemde dügün varmış neyse cumartesi günü benden bin tl borc istedi ve ben sok oldum buzz gibi oldum bi an cunku bu yasıma kadar degil bi erkekten para almak ictigim kahveyi cayı odediklerinde mahcup oluyorum bana gore degil yani bi adamın bi bayandan para istemesi.Siz olsaydınız napardınız
ayy valla kactımm sogudum biannCiddi iliskin olsa nisanlin falan olsa tamam da yuh yani kaccc
bana kadar bir sürü arkadası var annesi babası ablası abisi var bana mı kaldı para istemek bende borcum var biliyosun birikmişim yok dedim anladım yazmıs bidahada yazmadımVerme tabiki, 3 5 yıllık sevgilisi olursun, çok sıkışır , çaresiz kalır fln anlarımda, arada bir konuştuğun biri olarak asla istememesi gerekir, hiç konuşma bence de
bende sizinle aynı düsüncedeyim bu kadar rahatlık bana fazlaEsin ,abin,baban olsa olabilir de yani bu adam nasil borc istiyor sizden hic mi yakininda kimse yok isteyecek size mi kaldi.Kac bence
kesinlikle haklısınızuzun zaman görüşmeyip sonradan da bu mevzuya giren erkek değil kadın olsa yine buz gibi olunur... Senden başka arkadaşı yok mu zat-ı muhteremin de senden istiyor ? Bence vrme geri alcağını diç düşünemiyorum ,bir lira değil sonuçta bin lira kolay kazanılmıyor
Ay ben yerin dibine girerim de daha annemden para istemisligim yok kaldiki arkadaş yaa nasil insanlar varbende sizinle aynı düsüncedeyim bu kadar rahatlık bana fazla
bende cok kotu oldum para isteyince sogudum tuaf yaniAy ben yerin dibine girerim de daha annemden para istemisligim yok kaldiki arkadaş yaa nasil insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?