bi erkek bi bayandan para ister mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende cok kotu oldum para isteyince sogudum tuaf yani
Canım zaten geri verecek olsa senden istemez ki sakın ha kaptırma paranı zaten demissin o da anladım demiş yani ihtiyacı olan insan ya 100 ister 200 ister bu ne böyle maaş ister gibi

Yürüsün gitsin ya sakın kaptırmayasınız para mara , bu hareket tüm samimi davranışını açıklıyor hiiiç konuşmam artık yerinde olsam
yok dedim zaten birikmişim.bidahada konusmadım cvp vermedim anlamıstır umarım arar falansa napcam onu bilmiyorum acıkca soyleyim diyorum

Canım zaten geri verecek olsa senden istemez ki sakın ha kaptırma paranı zaten demissin o da anladım demiş yani ihtiyacı olan insan ya 100 ister 200 ister bu ne böyle maaş ister gibi
evet bide yüz ıkı yüz de degil bin lira insan utanır kız arkadasndan para istemeye bide 1 haftadır falan konusuyoduk bismillah

Cinsiyetçi açıdan bakmamak lazım çok yakın bir erkek arkadaşım ya da sevgilim ciddi ciddi sıkıştıysa isteyebilir, ne var bunda? Erkek kadından borç istemez gibi bir düşünce saçma ama bu adam kel alaka biri, ben borç falan vermezdim.

evet bide yüz ıkı yüz de degil bin lira insan utanır kız arkadasndan para istemeye bide 1 haftadır falan konusuyoduk bismillah
Kız bazı insanlar kimden ne koparırsam kar diyor haa büyük ihtimalle sana yazmaz o artik istediğini alamadı zaten yazsada sen cevap verme ararsa da ben böyle ilişkileri yaşayamam de gec

Reactions: lra
1000 tl mi , hemde Yen'i görüştüğü insandan hiç güvenilir gelmedi

Güzel arkadaşım 50-100 tl den bahsetmiyoruz 1000 tl bu böyle saçma iş mi olur ? Nişanlın kocan olsa tamam da hani bi arkadaş için cesaret fazla yüksek beyefendinin. Bir arkadaşımız vardı forumda bundan bikaç sene evvel bir konu açmıştı ailesinden bir miktar para geçmiş eline eşim borçlarını kapatmak için bu parayı istiyor benden vermeli miyim sizce geri öder mi diye konu açmıştı. Hani insan yeri geliyor eşine güvenemiyor. Elin herifine 1000 lira para hiç verilmez o yüzden

Sadece bu kadar samimiyetin olan bir kız arkadaşın bu parayı isteseydi ne yapardın? İyi de tanımıyorsun. Dolandırıcı mı deli mi nedir derdin. Kadını erkeği karıştırmaya gerek bile yok her halükarda absürt bir durum. Ben olsam ilişkiyi keserdim. Sebep olarak da bir şey demezdim. "Ben devam etmeyi düşünmüyorum. Hadi mutluluklar"

aynen haklısınız valla

kaç yaşında ki bu insan? sanırım çalışan, kendi maaşını kazanan yetişkin birisi. 1000 tl gibi bir rakamı neden birinden borç istiyor? bu çok saçma geldi bana. maaş hesabı vardır eksi bakiyeye düşebilir, kredi kartı vardır nakit avans çekebilir falan. bunların hepsinin limitini de doldurduysa batmıştır heralde o 1000 tl ödenmez zaten geri. ne diyerek istedi parayı çok merak ettim.

kesınlıkle dolandırıcı.. hıcbır erkege borc para vermem hele kı arkadasım dukkana kefıl olup aldatıldıktan sonraa zerre guvenmıyorum.

hic parası kalmamıs bulundugum sehre gelcek dügün varmıs altın alcakmıs yegenlerine bisyler vs alcakmıs yol parası falan bin tl ye ihtiyacı varmıs

Siz tanismiyorsunuzki daha dogrudurust.para istemesi burnuma hiiiiç iyi kokular getirmedi

ameliyat olsun öyle erkek bence. ben ta burdan soğudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…