bi erkek bi bayandan para ister mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşimin harçlığı kalmıyor adam benden zar zor para istiyor. bu adamdaki özgüvene bak..

uzaklaş uzaklaş bacım. hiç açıklamaya bile gerek yok. kaç kurtul. bu şekilde olan bi kız arkadaşın bile senden para istese saçma zaten.

paran yoksa gelme kardeşim düğüne derneğe. bi yerden eksik ol

asla ve asla para verme!!!! sakın.

Reactions: lra
nasıl yaniii :O

evet kefıl oldugu için borclar ona kaldı o nısanlısı ıse o dukkana aldıgı baska bir elemanla evlendı anlayacagın bunlara asla ınanma canım alayı yalan dolan.Benım patronum kadındı oda 20.ooo tl vermıs magaza acsın dıye adam almıs kacmıs parayı ohoo bır suru ornek buluurum sana ne dıyorsun..

Bencede verme zaten para vermeyecegini de dusunuyorum aklin basinda birine benziyorsun. Bence o adam paranin ustune yatacak gibi var oyle erkekler birde bin tl az para degilki

allahım ne insanlar var yaa

Bencede verme zaten para vermeyecegini de dusunuyorum aklin basinda birine benziyorsun. Bence o adam paranin ustune yatacak gibi var oyle erkekler birde bin tl az para degilki
yok canım verirmiyim direk sogudum msjlarına cvp bile vermedim ben saygın bi erkek isterim kadın parası yiyen biri degil

Bir bahane bulup vermezdim.çunki sen o parayı isteyemeyeceksin.verme gitsin akrabalarından istesin çok ayıp çok çirkin

Öffffff uzaklasın görüşmeyin aman diyeyim.erkeğe bay demedigimize göre kadına da bayan demeyelim bu arada:)

normal erkek arkadaşın olsa, nişanlın olsa veya sevgilin bile olmasına gerek yok samimiyetine inandığın bi arkadaşın olsa istenir de verilir de dert değil ama bu seninki ne perhiz ne lahana turşusu mevzusuna dönmüş. tabi ki beş kuruş vermez hatta topuklayıp kaçardım.

başlığı okuyunca eşin istiyor sandım. tabi ki verilmez bu da soru mu.....

Sakin sakin vermeyin. Istemesi hic hos degil.

başlığa istinaden tabi isteyebilir. esiniz babanız abiniz veya çok yakın gördüğünüz bir erkek isteyebilir ancak konunuza istinaden istememeli diye düşündüm

YA bende bu kadar değil ama buna benzer bişey yaşamıştım o yüzden; şöyle lisedeyken bi çocukla tanışmıştım biraz mesajlaşıyoduk filan bi gün istanbula gitti ameliyat olmaya beni aradı cüzdanımı kaybettim bana biraz para yollasana filan diye ki bunun kankası vardı aynı ünideyiz karşılaştık aa naber nasılsın diye o ara numaramı verdim. İki gün sonra bana mesaj attı babanannem rahatsızlandı borç versene diye numaramı değiştirdim o derece tiksindim sevmem böyle adamlaro bem

aynen sogudum msjlarına cvp vermiyorum konusmak istemiyosun heralde yazmıs onada cvp yazmadım gercegi ona soyliyimmi
Vermeee...
Ben hic hoslanmam gitsin baskasindan borc istesin sizden baska tanidigmi yokmus acikca da soyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…