Bi kusur mu yaptım acaba

bombycinus

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2020
287
568
23
Buna mı takıldın diyeceksiniz ama valla takıldım, napim. Bi büyüğüme hayırlı cumalar mesajı atmıştım dün. Bugün açmış mesajı, cevap da yazmadı. Niye böyle yaptı ki şimdi? Önceden uzun uzun cevap yazardı bi kaç saat sonra da olsa.Tanıdığınız 50-60 yaş civarı insanların cuma mesajına cevap yazmadığı oluyo mu? Şimdi bilmeden bi saygısızlık mı yaptım acaba diye kuruyorum kafamda

Ciddi misiniz acaba? Bu nasıl dert dedim içimden. Bende cuma mesajlarına görüldü atıp çıkarım insanların bunu dert olarak görmesine sasirdim

Evet benim o yaş grubundaki tanıdıklarımın çoğu böyle. Takma kafana, eğer yüz yüze geldiğinizde bir soğukluk farkedersen o zaman bir kusurunun olup olmadığını sorarsın

Genel itibariyle özel günlerde çok yazıldığı için açtığı halde gözden kaçırmış olabilir. Üzerinde düşünmeye gerek yok.

Bu kadar hassas olmayın. Belki baska biri açmıştır kendisi görmemiştir bile. Ya da musait değildir. Kafanizda birseyi kurmayın ertesi cuma bi daha yazarsiniz baktiniz yine donmedi ertesi gunu hal hatir sorma bahanesiyle arar bi nabzini yoklarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…