- 7 Mayıs 2020
- 287
- 568
- 23
- Konu Sahibi bombycinus
-
Bugün saat 2 de açmış da, ne bilim normalde cevap yazardı uzunca. Bi ayıp mı ettim diye düşündümCuma mesaji atmıyorum.
Normalde cevap yaziyorsa belki musait degildir diye düşünürüm. Zamansiz acti belki mesaji ve yazamadi. Takilmaya degmez bence.
Oluyo vallaBoyle yasamak zor olmuyor mu
Msjın okundugu saate kadar hep bakar misin?Bugün saat 2 de açmış da, ne bilim normalde cevap yazardı uzunca. Bi ayıp mı ettim diye düşündüm
Ciddi misiniz acaba? Bu nasıl dert dedim içimden. Bende cuma mesajlarına görüldü atıp çıkarım insanların bunu dert olarak görmesine sasirdimBuna mı takıldın diyeceksiniz ama valla takıldım, napim.Bi büyüğüme hayırlı cumalar mesajı atmıştım dün. Bugün açmış mesajı, cevap da yazmadı. Niye böyle yaptı ki şimdi? Önceden uzun uzun cevap yazardı bi kaç saat sonra da olsa.Tanıdığınız 50-60 yaş civarı insanların cuma mesajına cevap yazmadığı oluyo mu? Şimdi bilmeden bi saygısızlık mı yaptım acaba diye kuruyorum kafamda
Evet benim o yaş grubundaki tanıdıklarımın çoğu böyle. Takma kafana, eğer yüz yüze geldiğinizde bir soğukluk farkedersen o zaman bir kusurunun olup olmadığını sorarsınBuna mı takıldın diyeceksiniz ama valla takıldım, napim.Bi büyüğüme hayırlı cumalar mesajı atmıştım dün. Bugün açmış mesajı, cevap da yazmadı. Niye böyle yaptı ki şimdi? Önceden uzun uzun cevap yazardı bi kaç saat sonra da olsa.Tanıdığınız 50-60 yaş civarı insanların cuma mesajına cevap yazmadığı oluyo mu? Şimdi bilmeden bi saygısızlık mı yaptım acaba diye kuruyorum kafamda
Önemsedipim biriyse bakıyorum ne yalan söyliyim, bir de bu adam hep uzunca bir cevap yazardı yani.Msjın okundugu saate kadar hep bakar misin?
Ciddi misiniz acaba? Bu nasıl dert dedim içimden. Bende cuma mesajlarına görüldü atıp çıkarım insanların bunu dert olarak görmesine sasirdim
Şimdi ortada bir şey yoksa takıntılı psikopat gibi de gözükmek istemem.Sorsanız?
Zİra sizden daha bilgisiziz değil mi?
Bu adam diye bahsettiginiz kisi kim?Önemsedipim biriyse bakıyorum ne yalan söyliyim, bir de bu adam hep uzunca bir cevap yazardı yani.
Oyle gozukuyorsun zaten suan, farkında olman iyi bıseyŞimdi ortada bir şey yoksa takıntılı psikopat gibi de gözükmek istemem.
O zaman boşverin, sıkıntı varsa nasılsa çıkar ortaya.Şimdi ortada bir şey yoksa takıntılı psikopat gibi de gözükmek istemem.
Bu kadar hassas olmayın. Belki baska biri açmıştır kendisi görmemiştir bile. Ya da musait değildir. Kafanizda birseyi kurmayın ertesi cuma bi daha yazarsiniz baktiniz yine donmedi ertesi gunu hal hatir sorma bahanesiyle arar bi nabzini yoklarsınız.Buna mı takıldın diyeceksiniz ama valla takıldım, napim.Bi büyüğüme hayırlı cumalar mesajı atmıştım dün. Bugün açmış mesajı, cevap da yazmadı. Niye böyle yaptı ki şimdi? Önceden uzun uzun cevap yazardı bi kaç saat sonra da olsa.Tanıdığınız 50-60 yaş civarı insanların cuma mesajına cevap yazmadığı oluyo mu? Şimdi bilmeden bi saygısızlık mı yaptım acaba diye kuruyorum kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?