- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi bombycinus
-
Hıc okumuyorum Bı de msjda degıl, ınternetten kan aglayan gul fotosunu almıs ustune hayırlı cumalar yazmıs o resmi atan var.Kamu spotu
Cuma mesaji atmayın
Cuma günü rehberin en mümın veya müminesi olunmuyor
Önemli bi aile büyüğümüzBu adam diye bahsettiginiz kisi kim?
Illaki kutlamak isterse insan arar sorar konuşur bence öyle olmalıHıc okumuyorum Bı de msjda degıl, ınternetten kan aglayan gul fotosunu almıs ustune hayırlı cumalar yazmıs o resmi atan var.
Bayramda arar kutlarım artıkBu kadar hassas olmayın. Belki baska biri açmıştır kendisi görmemiştir bile. Ya da musait değildir. Kafanizda birseyi kurmayın ertesi cuma bi daha yazarsiniz baktiniz yine donmedi ertesi gunu hal hatir sorma bahanesiyle arar bi nabzini yoklarsınız.
Kac yasındasın konu sahıbı? Okuyor musun?Önemli bi aile büyüğümüz
Hıc sorma. Kutlamak isteyen gıtsın cuma namazı kılsın ayrıca bana kan aglayan gul fotosu atınca kutlamıs olmuyorIllaki kutlamak isterse insan arar sorar konuşur bence öyle olmalı
Kopyala yapıştır yapmanın anlamı yok
Valla tane tane yazmıştım.Illaki kutlamak isterse insan arar sorar konuşur bence öyle olmalı
Kopyala yapıştır yapmanın anlamı yok
Genel itibariyle özel günlerde çok yazıldığı için açtığı halde gözden kaçırmış olabilir. Üzerinde düşünmeye gerek yok.
Kesinlikle katıliyorumHıc sorma. Kutlamak isteyen gıtsın cuma namazı kılsın ayrıca bana kan aglayan gul fotosu atınca kutlamıs olmuyor
Sözüm size degil inaninValla tane tane yazmıştım.
Bilmem hiç hayatımda cuma mesajı atmadım, bana da gelmedi. Gelse de cevap yazmadan silerim herhaldeBuna mı takıldın diyeceksiniz ama valla takıldım, napim.Bi büyüğüme hayırlı cumalar mesajı atmıştım dün. Bugün açmış mesajı, cevap da yazmadı. Niye böyle yaptı ki şimdi? Önceden uzun uzun cevap yazardı bi kaç saat sonra da olsa.Tanıdığınız 50-60 yaş civarı insanların cuma mesajına cevap yazmadığı oluyo mu? Şimdi bilmeden bi saygısızlık mı yaptım acaba diye kuruyorum kafamda
Benimde ona degıl ama biraz da onaKesinlikle katıliyorum
Lafım konu sahibine degil
Namazdan bi haberler ama msj da gümbür gümbür geliyorlar mübarekler
Kızım sana diyorum gelinim sen anlaBenimde ona degıl ama biraz da ona
Kesinlikle katıliyorum
Lafım konu sahibine degil
Namazdan bi haberler ama msj da gümbür gümbür geliyorlar mübarekler
Arkadaşlar biliyorum yalnız değilim, aranızda bunu yapanlsr var, saklamayın lütfenMsjın okundugu saate kadar hep bakar misin?
Hayatımda hıc yapmadım.cevremde Kımsenın yaptıgınıda yemin ederim duymadım.Arkadaşlar biliyorum yalnız değilim, aranızda bunu yapanlsr var, saklamayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?