- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.288
- 548
- Konu Sahibi bombycinus
-
Kan ağlayan gül fotosuHıc sorma. Kutlamak isteyen gıtsın cuma namazı kılsın ayrıca bana kan aglayan gul fotosu atınca kutlamıs olmuyor
Size başlangıç için bir iki kitap önermemi ister misiniz?Doğru valla, sadece cuma mesajı değil, başka arkadaşlarım da mesajlarıma cevap yazmadıkları zaman hemen kurmaya başlyprum kafamda. Bu kendimi bldim bileli böyle ama nasıl bu sorun düzeltilir bilmiyorum. Ortaokuldaylen ve lisedeyken arkadaş gruplarından çok dışlanmıştım, hala da insanlar benden içten içe hoşlanmıyorlar gibi gelir.(
Yalnız bi cümle de değil paragrafAhaah o yüzden fotoğraf atmayp direkt yazmıştım ben. Adam da güzelce uzun uzun cevap yazardı bir paragraflık. O yüzden şüpheye düştüm
Buna mı takıldın diyeceksiniz ama valla takıldım, napim.Bi büyüğüme hayırlı cumalar mesajı atmıştım dün. Bugün açmış mesajı, cevap da yazmadı. Niye böyle yaptı ki şimdi? Önceden uzun uzun cevap yazardı bi kaç saat sonra da olsa.Tanıdığınız 50-60 yaş civarı insanların cuma mesajına cevap yazmadığı oluyo mu? Şimdi bilmeden bi saygısızlık mı yaptım acaba diye kuruyorum kafamda
Önemsedipim biriyse bakıyorum ne yalan söyliyim, bir de bu adam hep uzunca bir cevap yazardı yani.
Buna mı takıldın diyeceksiniz ama valla takıldım, napim.Bi büyüğüme hayırlı cumalar mesajı atmıştım dün. Bugün açmış mesajı, cevap da yazmadı. Niye böyle yaptı ki şimdi? Önceden uzun uzun cevap yazardı bi kaç saat sonra da olsa.Tanıdığınız 50-60 yaş civarı insanların cuma mesajına cevap yazmadığı oluyo mu? Şimdi bilmeden bi saygısızlık mı yaptım acaba diye kuruyorum kafamda
Konusmayi silsen galeriden cikiyor o fotolar zatenKan ağlayan gül fotosu
Anneme çok geliyor o saçma fotoğraflardan o da telefon hafızası doluyo böle manyak şeylerle diye kızıyordu Anne otomatik kaydetmeyi kapat dedim bilmiyormuş bayağı sevindi tontişim
Tabi lütfen önerinSize başlangıç için bir iki kitap önermemi ister misiniz?
Asikmisin adama? O tür mesajlar atmak zaten saçmada, adam her cuma uzun mesajmi yollasin?
Sana tavsiyem, kendine bir hobi bul, ve kendi yasina göre bir erkek.
Bu iki kitabı okuyun lütfen.Tabi lütfen önerin
Çok teşekkür ederimmmm umarım bana yardımcı olurBu iki kitabı okuyun lütfen.
Sevgiyle kalın.
İnsan inanamıyor demiTroll olduğunu sanan bi tek ben miyim?
İnsan inanamıyor demi
Siz dün attınız hayırlı cumalar diye kadın ertesi gün açtı belkide cumartesi olduğu içindir :)Bugün saat 2 de açmış da, ne bilim normalde cevap yazardı uzunca. Bi ayıp mı ettim diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?