Bi kusur mu yaptım acaba

Hıc sorma. Kutlamak isteyen gıtsın cuma namazı kılsın ayrıca bana kan aglayan gul fotosu atınca kutlamıs olmuyor
Kan ağlayan gül fotosu
Anneme çok geliyor o saçma fotoğraflardan o da telefon hafızası doluyo böle manyak şeylerle diye kızıyordu Anne otomatik kaydetmeyi kapat dedim bilmiyormuş bayağı sevindi tontişim

Size başlangıç için bir iki kitap önermemi ister misiniz?

bugün cumartesi olduğu için olabilir canım

cuma mesajı , kandil mesajı, bayramlarda atılan toplu copy paste gelenler gibi her seferinde birbirinin aynısı yollanan mesajları açmadan siliyorum ve hiç de atmam.çünkü ne gerek var.Keşke ben de böyle dertsiz olsam da bunlara takılsam.kıskandım

valla buna mı takıldın
ben hiç bir cuma mesajına cevap vermem.
o mesajlara cevap mı bekleniyor

Kan ağlayan gül fotosu
Anneme çok geliyor o saçma fotoğraflardan o da telefon hafızası doluyo böle manyak şeylerle diye kızıyordu Anne otomatik kaydetmeyi kapat dedim bilmiyormuş bayağı sevindi tontişim
Konusmayi silsen galeriden cikiyor o fotolar zaten

Bence boşverin hem bana kimse atmıyor cuma namazına beyler gidiyor beyler birbirine atsın bir kadına atmak ne bileyim tuhaf.Bizim okul grubunda bile beyler Allah kabul etsin diye konuşuyorlar çok gülüyorun yani hem ne bu böyle her cuma olduğunda yedi kat yabancı bile mesaj atacaksa NEREDE KALDI SOSYAL MESAFE

Asikmisin adama? O tür mesajlar atmak zaten saçmada, adam her cuma uzun mesajmi yollasin?

Sana tavsiyem, kendine bir hobi bul, ve kendi yasina göre bir erkek.

Ne münasebet ya, amca diyorum amca. Babamdan en az 10 yaş yaşlı. Tövbe estağfurullaaaahhh 40 yıl başı hanımefendi olayım dedim, büyüklerimize cuma mesajları atayım dedim yazıklaar olsun. Tüm hevesim kırıldı. Eyvallah hanımefendiliğe lanet olsun, bundan sonra ful itlik serserilik

Ah ablacım çok minnoşsun.
Kaç yaşında adam, dişlerini arıyordur, keyfi yoktur, dur dur dur da uzar gider.
İnsanların sana değer vermesini mesaj ile ölçme boşver sen kendinden eminsen, daraltma onları da.
Ay bizim bir halamız vardı 50 yaşlarda.
Hayırlı pazartesiler diye mesaj mı olur.
Hayırlı salılar. Hayırlı çarşambalar
Bugune uyandık elhamdülillah mesajları WhatsAppda birde cevap vermeyene de trip

Böyle olma aman aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…