Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!

Ben bebeğe değil size söylediğini düşündüm.Diğer konularınıza istinaden yazıyorum bunu.
Size söylemesi de normal değil tabi ki, canice.

Bacım o lafın üstüne cirkeflesip herifi pişman etmeniz gerekirdi. İlk fırsatta "gel senle bı hesabımız var" diyip karşısında dikelmelisiniz

Çok üzüldüm. Allah size yardım etsin diyecek bir şey bulamadım. Bende hamileyim eşim şimdiden bebekle çok ilgili doğunca böyle bir şey söylese naparım bilmiyorum.

Evet ben yaşadım 2 çocuğum var ilk bebeğimde en berbat şeyleri yaşadım konu sahibi gibi internetten araştırdım saçma sapan sizin yazdiklarinizi söyleyen insanlar var ..o berbat insanın yaptıkları normal herkes bunu yaşıyor sandım taki ikinci evliliğimi yapıp bir çocuk daha yapana kadar şu an ki eşim öyle tatlı ki ..lohusa dönemini öyle huzurlu ve mutlu geçirdim ki şükürler olsun çok sabırlı sevgi dolu merhametli insan ne demek mis öğrendim ..yani arkadaşım ikisinide yaşadım sana söyleyim senin yasadiklarin normal değil insan olanlar öyle davranmıyor

Kusura bakmayın Eşiniz kötü biri,
ettiği laftan da zerre pişman değil çünkü bayağı kötü biri.
O bir melek yahu..
Önünüzde daha 2 yaş sendromu var,okul hayati var, ergenliğin var..var..var..
O Eşinizle evlat yetistireceksiniz Allah kolaylık versin.

Öfke kontrolü olan birine nasıl karşısına geçip konuşsun anlamaz ki iş şiddete gider Allah korusun
Elini kaldırma potansiyeli olan biriyle niye evlilik yürürsün biri? O eli kaldırmaya korkutmali boylelerini. Siz içinize sindikce tepenize cikariyosunuz

Elini kaldırma potansiyeli olan biriyle niye evlilik yürürsün biri? O eli kaldırmaya korkutmali boylelerini. Siz içinize sindikce tepenize cikariyosunuz
Empati kurdum ben aynı evde yaşayan onlar sade trip atmakla yetinmis 2 aylık bebeğiyle nasıl korkutsub ki adamı karşısına geçip bosanacam dese bile adam yine kavga edecek bı laf söylemeden gizlice evi terk etmesi lazim

Güzel arkadaşım benim eşimde herşeyime harika birşeklilde yardım etti. Ama bu tip insanlarda var ateşe körükle gitmek yerine söndürmek gerekiyor. @yasakelma arkaşın yorumunu okuduktan sonrada adamın TEDAVİİİİ olması gerektiğini yazdım galiba okumadınız.

Boşardım. Gerçek diyorum. O lafı eden adamla çocuğu aynı çatı altında tutmam. Sinirle o lafı eden bir gün sinirle bunu yapar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…