Bi sorum var 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini önemsiz biri gibi hisseder normalde ve son zamanlar anormal derecede sütün görmeye başlamıştı herkesin ondan bi çıkarı olduğunu düşünmeye başldı hatta benim bile
nerde görsem tanırım ben bu tavrı.
bir tik ilerisinde kafayi birine takar kendisini kullandigini zarar vermek istedidigini atiyorum parasi icin kendisini oldurmek icin kullandigini dusunur genelde en yakin cevresinden secer bunu sonra bilinc alti ruyalari baslar gece uykusundan kalkip ruyasinda kendisini dovdugunu oldurmeye calistigini gordugu kisiye saldirganlik baslar.
ruya oldugunu idrak edemiyor çunku

Evet rüya konusundada sıkıntıları vardı

el hareketlerinde degisiklik varmi ?
mesela onlar konusurken ellerini nasil anlatayim parmaklarinj avuc iclerine paralel ve serce parmaklarini biraz daha yukarda tutarak konusurlar

birini dinlerken isaret ve orta parmagini sakagina bastirirlar anlamakta dinlemekte zorluk ceker gibi surekli hıhı derler

benim de var tanıdığım o yüzden onaylıyorum sizi rahatça bildiğimden allah yardımcıları olsun hastalarında onlarla yaşayanların da
zor hastalik valla yatalak olsa altindan alirsin yemegini yedirirsin baska hastalik olsa tedavi ettirir sagligina kavusturursun ama ruh sagligi bozuklugu hic bir seye benzemiyor.
hele sizfreni bambaska birsey

O kadar üzüldümki. Eski erkek arkadaşım da askeri personeldi. Onun böyle değildi sorunları ama psikolojisi yerle birdi. Kaç gece sabaha kadar teselli ettiğimi, hayatın devam etmesi gerektiği telkinini vere vere sabahladığımı anlatamam telefonda. Devreleri birer birer şehit oluyordu ve ruhunun sağlam kalması imkansızdı. Kaç gece aşkım silahımı kafama dayamamam için senden başka bir sebep göster diye diye sabahı ettiriyordu bana. 1. Bölgeye tayini çoktan çıkmasına rağmen ben batıda plaj jandarmalığı yapamam burada arkadaşlarım şehit olurken dedi. 13 yıl. Tam 13 yıl mücadele ettim. Çok sevdim çok sevildim. Ama işte adanmış hayatlar.... Severek ayrıldık.Gece gece öyle kötü oldumki
Eşinize yardımcı olun, ne olur bırakmayın onu.

Gözlerini sıkıca kapatır genelde bi de ve şu da var kafasındaki damarları şişer
babaminda kafasindaki damarlar şişerdi.
alakasi varmi bilmiyorum ama tanidiklarimin hepsinim dişleri aşıri derecede curuk agzinda dis kalmayacak sekilde

Aslında evlenmeden önce sizinle aynı şeyleri yaşayarak altı sene bi sevgilim olmuştu en sonunda bana silah doğrulttu sebebi uzaktan ses duymasıymış sonra kendine geldi o duyduğu seste kolundaki saatten gelen ses... Bu olaydan sonra severek ayrılmıştım sanırım onun ahı... Normalde bırakmazdım ama asla kabul etmedi o da tedaviyi. Şu an aynılarını yaşıyorum eşimle asker olmadan önce evlendik ve asla istemediğim halde çocukluk aşkı olan mesleği yapmaya karar verdi... Tarih tekerrürden ibaret şu an ne yapacağım hiç bilmiyorum

En doğrusunu yapmayı nasip etsin rabbim size. Zor çok zor bir durum bu. Şuan boşanma aşamasındaysanız aynı evlerde değilsiniz sanırım ?

sevdiğim güçlü akıllı üyelerdensin herkesin bir sınavı var bu hayatta geriye bakmamak lazım geri de acı ileri de umut ve mutluluk var çünkü.sevgiler
üstünu bi sekilde kapatiyorum ama iste boyle konular okuyunca geçmiş geçmemiş onu anliyorum.
napalim bizim de bunu görecegimiz varmış.
konu sahibesi arkadasa bir tek sey soylemek istiyorum bu konuya netlik kazandirmadan eğer yoksa çocuk yapma
varsada el alem ne der kismini degıl çocugunun psikolojisini dusun en önce.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…