- 6 Ağustos 2020
- 343
- 277
- 18
- Konu Sahibi Firarperesst
-
Evet aynen öyle sanki herkes ondan bişiler koparma derdinde ve kimseye güvenmemeliyakınınızda ki insanların arkadaşlarınızın sizi kandıracağını ya da kandırdığını düşünüyor mu bir de
kayınvalide buraya üye değildir umarım valla yolar seni amannduymasın.sevgili kayınvalideeee site olarak seni çokkk seviyoruz hasta masta değilsin kuzum süper annem benimarada yorumlarda gordum sızofren olabılır dıye
kayınvalıdemın annesı rahmetlı şizofrendı ve bunun genetık hastalık oldugunu duymustum
şizofren olabılır mı bu durum aynı bu belırtıler ? cunku benım kayınvalıde de konudakı gıbı tıpkısının aynısı
annemde kayınvalıdem de buraya uyekayınvalide buraya üye değildir umarım valla yolar seni amannduymasın.sevgili kayınvalideeee site olarak seni çokkk seviyoruz hasta masta değilsin kuzum süper annem benim
Kesinlikle hayırbenden bahsediyorsun sanırım
Eskisi gibi sıkı değil malesef. . .Askeriyeye giriş esnasında psikolojik testler yapılır orda hiç çıkmadı mı bu sorun nasıl sağlam raporu aldı ki Öyle kolay da değil o aşamaları geçmek. Acaba mesleğin zorluğundan falan mi oluyor ?
Eğer sonradan oluşmuşsa bu durum bence meslekle alakalı. Askeriye ve emniyette genelde bu tür vakalar olur.Eskisi gibi sıkı değil malesef. . .
Eskidende vardı ama bu kdar sık değildi. Baskı içinde büyümüş ve baskı görünce tekrar böyle olmuş kendisi söyledi bunu ama tedavi olmak istemiyorEğer sonradan oluşmuşsa bu durum bence meslekle alakalı. Askeriye ve emniyette genelde bu tür vakalar olur.
Evet olayları farklı bi şekilde yaşıyo sankişizofren sanırım.
hayal dünyasında yaşıyor sanki değil mi.
Tek çare tedavi gibi duruyo sebebi ne olursa olsun bu normal bi durum değil tedavi gerektiren bi şey olduğu kesin. İkna edemiyorum
Evet herşey olabilir tespit yapılsın diye yazılmış değil yazdıklarım. Amaç:fikir almakÇoklu kişilik bozukluğu, şizofren vs olabilir. Bunun tespitini biz değil ancak psikiyatri bölümünde bulunan doktorlar yapabilir.
geçmişede takik olur şizofrenler.Evet olayları farklı bi şekilde yaşıyo sanki
EşimBu kişinin hayatınızda ki yeri nedir ?
Tedaviye yanaşmayan birine çok emek harcamayın derim.
Kendini önemsiz biri gibi hisseder normalde ve son zamanlar anormal derecede sütün görmeye başlamıştı herkesin ondan bi çıkarı olduğunu düşünmeye başldı hatta benim bilegeçmişede takik olur şizofrenler.
düşmanlari falan vardir.
etrafinda kendini zehirlemek isteyenler falan vs
kendini çok onemli biri gibi hissederler üstün olduklarini dusunurler
doğrugeçmişede takik olur şizofrenler.
düşmanlari falan vardir.
etrafinda kendini zehirlemek isteyenler falan vs
kendini çok onemli biri gibi hissederler üstün olduklarini dusunurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?