2 hafta oldu ama duzenli kullanamiyorm bakalim 10 subatta neler olacakk
hıc kullanmamaktan ıyıdır cnm ins.guzel bı sonuc alırsın cnm
Ya kizlar bu igneden sonra acayip basim donuyo ya hamilelik
belirtisi degildir heralde demi cok erken cunku... ayrica cok akintim oluyo bnm sut beyazi gibi boyle seffaf degil arasira kahve rengi gibi ama cok cok acik dun iliskiye girdigimizin sabahi gordum ama cok acik koyu sari gibi ayy bilemiyorum ya cok istiyorum ALLAHİMDA insallah gnlume gore verir... karnim bazen seyiriyo gibi tip tip atiyo sonra genelde sol tarafmda sancim oluyo iliskiden sonra tam karnimin ustundee yaa ne bunlar olmasi normal mi ?
adet tarihiniz ne zaman kızlar benim şubat 11... şuan yumurtlam dönemindeyimm...inş olur... rabbim hayırlısını ve saglıklısını versin hepimize...
canım nasılsın asilama oldun mu neler yapıyon merak ıcındeyım
Benim moralim çok bozuk kızlar. Yumurtlama döneminde sadece 1 kez ilişkiye giriyoruz, yani haftada 1 kez oluyor. Galiba ondan bizim çocuğumuz olmuyor. Eşim çok isteksiz bu durum banada yansıyor. Tv izle, otur yat..tüm gece böyle.. Aşılamayı düşünüyorum ama işte gel bunu eşime anlat. Çocuğu olan herkes sık ilişkiyeni giriyor, onların cinsel hayatı çok iyiydiydide ondanmı çocukları oldu diyor. Ne yapcam bilemedim. Doktora gittiğimde söylesemmi?
Benim moralim çok bozuk kızlar. Yumurtlama döneminde sadece 1 kez ilişkiye giriyoruz, yani haftada 1 kez oluyor. Galiba ondan bizim çocuğumuz olmuyor. Eşim çok isteksiz bu durum banada yansıyor. Tv izle, otur yat..tüm gece böyle.. Aşılamayı düşünüyorum ama işte gel bunu eşime anlat. Çocuğu olan herkes sık ilişkiyeni giriyor, onların cinsel hayatı çok iyiydiydide ondanmı çocukları oldu diyor. Ne yapcam bilemedim. Doktora gittiğimde söylesemmi?
valla canım biz çok fazla giriyoruz ilişkiye... bizimde olmuyo...hiçnbir sorunumuzda yok ikimizinde.. olmayınca olmuyor işte rabbim bilir artık... bizde diyoz adamlar senede yada ayda 1 kere ilişkiye giriyolar hemen çocuk oluyo diyoruz
canım aynen valla benımkıde ole tv oyun derken gec oldu bosver sonra dıyor gecen ay artık actım agzımı senın yuzunden olmuyor bebegımız kuru kuru ıstemekle olmuyor bırazcık caba bıle yok sende bıktım senden bıle dedim cnm bu ay asirı baskı yaptım ne kadar faydası olursa.aynen ole cnm haftada en az 2 3 defa iliskı öneriyorlar.sole cnm esinde kulagıyla duysun cnm ıns. ıse yarar
valla canım biz çok fazla giriyoruz ilişkiye... bizimde olmuyo...hiçnbir sorunumuzda yok ikimizinde.. olmayınca olmuyor işte rabbim bilir artık... bizde diyoz adamlar senede yada ayda 1 kere ilişkiye giriyolar hemen çocuk oluyo diyoruz
Ovulasyon testi kullanıyorum, testte pozitifi görüyorum, bugün yapalım diyorum. İşten yorgun geliyor, tv izle, yat uyu, o gün öyle geçiyor. Konuşuyorum canım ya, suçu bana atıyor. Cinsel hayatımız hiç iyi değil. Ben ondan bekliyorum, oda benden. Şimdiye kadar ben başlamadıkça, oda başlamıyor, ilk hareketi benden bekliyor. Her zamanda ben öyle olamıyorumki. Çok özür dilerim tv izlemek, sohbet etmekten sevişme moduna geçemiyoruz, nasıl geçilir onuda bilmiyorum. Geçen gün biz birde çocuk istiyoruz, önce cinselliğimizi yoluna koymamız gerekirken dedim. Ama işte yaş olmuş 36, vakit geçiyor. Konuşsamda işe yaramıyor. İnşallah sizde işe yarar canım..
öle olanda var cnm ama ınferlite hastaliginda haftada 2 3 iliskı olması gerekiyor o tur ınsanlar benım cevremdede var nasip Allah bilir cnm bız elimizden gelenı yaparımda gerısı Allahıma kalmıs bısey
Sizler gençsinizdir, bizde yaş faktörüde var (36). Şuana kadar sadece tek bir ay, yumurtlama döneminde 3 kere birlikte olduk. O ayda şansıma ben çok rahatsızlık geçirdim zatüree olmuşum. Tabi vucut alışkın değil :) sık yıkanmaya :) üşütmüştüm çok fena. Ondan sonrakilerdede hep aynı, haftada 1. Bilmiyorum ne olcak böyle. Şimdi yumurtlama takibine başlayacağız. O zamanda birşey değişmezse ya diyorum...
hıc kullanmamaktan ıyıdır cnm ins.guzel bı sonuc alırsın cnm
ins cnm
cnm kahve rendı rekeler hamılelık belirtilerı dıye soyluyor yumurtlama donemın gectımı cnm olabılır cnm ıns.hamılelık belirtılerıdır.genede fazla umutlandırmak ıstemek ben kndımde neler yasadım hamıle olan bı ınsandan bıle daha fazla belirtiler yasadım gonlumden ıns.hamılesındır dıye gecırmek hosuma gıttı valla ıns. cnm inş.
canım aşılama olmadım daha.. adetin üçüncü günü gel dedi doktor... ben kendi kendime deniyorum bu ay...yumurtlama dönemindeyim ve her gün ilişkiye girtiyorum 1 haftadan beri, yumurtlamayı kaçırmayalım diye....önceden hep gün aşırı girerdik hemde bu ay birbirimizin tadını cıkarıyoruzbelki hamile kalınca yapmamız sakıncalı olur diye. eşimde nasıl olsa aşılama olacan bosver rahat ol... tutsaydı şimdiye kadar tutardı diyo...rahatım yani işte böyle bişey yaptıgım yok sadece bol bol dua ediyorum canım....
geçmiş olsun canım..bendede bronşit var.. kendini yavaş yavaş alıstır soguga. ama ayaklarını sıcaktut..... yasla alakası yok canım benden küçük arkadaşlarımdan dogru dürüst yapmayanlar var.... hatta işi çıkar ilişkisine döndürenler bile var.. mesele kocasına kntr alırsan yaparım.. şunu yap yapalım gibi...anladın sen onu...
ayy insallah ya insallah hamileyimdir bakalim 10 subatta belli olcak insallah.. gzel sonuclar alirim ALLAHİN izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?