cok sevindim cnm ins.cok guzel sonuclar alirsin gelismeleri bana yaz emi burdan aldigim haber bana umut oluyor Allahim hayirli evlatlar verir ins.sana ve hepimize cnm
Adetin ikinci günü gel dedi, ne yapacakki o zaman. İnşallah tekrardan hormon testi istemez. Yumurtlama takibi dediğine göre muayene edip ilaçmı verirki? birde hsg çekildim ya, belki çocuk olur diye bu ayıda boş geçirmeyelim diyorum. Çoğu kişiye yaramış, inşallah banada yarar..
benimkide aynisini diyordu cnm kndince beni teselli ediyordu seni sakinlestirmek icin strese girmeni engellemek icin yapiyordur cnm asilamadan sonrada deneyin beni uyarmamisti hi senin ilk asilaman mi cnm
evet canım ilk aşılamam olcak, deneriz canım sagol... teselli için demiyo dogru söylüyo.. senin kadar takmıyorum kafaya diyo,bende dedim tabi sana soran yok, ailen burda işin eşin arkadaşların akrabaların burda, beniimm hiç kimsem yok ya dedim.. ben varım diyoo..
Mrb.bende araniza yeni katildim.infertilite denen sey cok yordu beni.1.5yil oldu.bu ay tup bebek denicez.bakalim cok umutlu degilim .bunaldim artik rabbim herkesin yardimcisi olsun.insanlar cok zalim. Bile bile kalp kirmayi o kadar iyi beceriyorlarki.bu konuda.sanki elimizdeymis gibi...
evet canım ilk aşılamam olcak, deneriz canım sagol... teselli için demiyo dogru söylüyo.. senin kadar takmıyorum kafaya diyo,bende dedim tabi sana soran yok, ailen burda işin eşin arkadaşların akrabaların burda, beniimm hiç kimsem yok ya dedim.. ben varım diyoo..
ecehancımm inş. gzel sonuclar alırsın cnm ...
ecehancımm inş. gzel sonuclar alırsın cnm ...
sagol canım hepimiz alırız inş...
iyi dıleklerın ıcın cok saol tatlımm :)) cuma catlatma ıgnesı vuruldum sabah 11 de bır tane yumurtam 21 mm olmustu :)) cok gzel gelışmış dedı ıgne vurundum cumartesı gecesı 11 de ılışki dedı yanı 2 saat onceDDD bıde progestan verdı yarın kullanmaya baslıcam bebegın dusmemesı ıcın ... bıde gızlı sekerım varmıs oyle dedı bı ılac verdı adı inozitol-folik asit onu kullanıyorum bakalımm cok dua ettım kandılde namaz kıldım dua ettım ALLAHmm dualrımı kabul edr benım ve hepimizinn ..
hersey yolunda ozaman cnm yakinda guzel haberler vercen bize cnm icimden
oyle geliyor
ayy inşallah bitanem yaa bakalım adet olmazsam şubatın 10 unda test yapıcam inş. pozitifi bu ay gorurumm inş. sizlerde gorursunuzz :)
ayy inşallah bitanem yaa bakalım adet olmazsam şubatın 10 unda test yapıcam inş. pozitifi bu ay gorurumm inş. sizlerde gorursunuzz :)
Kimseye soylememe gerek kslmiyoki ayni sekreter ve ayni hemsire her ay ayni seyler ve husran.ablamin gebeligine bile sevinemiyorum.tlf nunu acmiyorum cunku kendimi toparliyamiyorum...
Adetin ikinci günü gel dedi, ne yapacakki o zaman. İnşallah tekrardan hormon testi istemez. Yumurtlama takibi dediğine göre muayene edip ilaçmı verirki? birde hsg çekildim ya, belki çocuk olur diye bu ayıda boş geçirmeyelim diyorum. Çoğu kişiye yaramış, inşallah banada yarar..
o zaman cnm seninle birikte bizde gun saycaz cnm stres yapma emi kafani buna takmamaya calis kndini oyalayacak seyler bul cnm Allahi izniyle ins.pozitif gorcen cnm
o zaman cnm seninle birikte bizde gun saycaz cnm stres yapma emi kafani buna takmamaya calis kndini oyalayacak seyler bul cnm Allahi izniyle ins.poizitif gorcen cnm[/QU
Sen ne zaman test yapıcaksın tatlımmm...
sagol destegin icin rabbim kimseye yasatmasin.bende aynisini gecen ay yasadim .test negatif geldi.gece yarisi siddetli kanamayla hastaneye gittim.canim cok yandi.simdi unutmaya calisiyorum ama tokat gibi bu aci gercegi hatirlatiyor bana.cnm bak ben sana bı kac ay önce yasadıgım bı olayı yazaym... adtım 1 hafta gecıktı test yaptm negatıf cıktı bır hafta daha gectı yıne olmadım ama o ay cok seyler yasadmm cok uzuldmm acayıp cok psıkolojım cok cok kotuydu.2 hafta gecınce tekrar test yaptm ıkıncı cızgı sılık cıktı o kadar tuhaf oldum kı ksın hamıleyım dedım cunku hıc cıft cızgıyı gormemıstım esımede kesın olmadan soyleyemedım bı kac gun sonra tekrar test yaptım yıne sılık cızgı hastaneye gıttım kan testı ıcın normalde referans degerı 5.00 bnm 3.60 cıktı dr gec dollenme olabılır hamıle olablırsınde olmayabılırsınde dedı ama ben kaptırdım kendımı hamıleyım dedım kesın 10 bekledm yıne adet olmadm dr ye takrar kan testı ıcın gıttım 0.01 cıktı hastaneden aglayarak eve geldmm .. haftalarca evden cıkmadm agla agla bı hal oldum esım cok kızdı bana gercekten cok kotuydum sonra ALLAHA dua ettım esım saolsun toparlanmamda cok yardımcı oldu.. cok kotu seyler yasadımm ve bu olaylardan sonra prolaktın hormonum yukselmıstı ve gızlı sekerım cıktı ellerım tıtrıyodu falan unutkanlık vardı ALLAHA sıgındm bol bol tevbe ıstıgfar cektım gecelerce uyuyamadm namaz kıldım bol bol ayetel kursı okudum orgu ormeye basladm kafam dagılsın dıye sende boyle seylerle ılgılen baska seylere yonel gunde en az 100 kre tevbe ıstıgfar cek '' estagfırullah elazım ve etübü ileyh '' Peygamber efendımızın en cok sevdıgı tevbe ıstıgfar duasıymıs Peygamber efendımızde boyle ıstıgfar edermıs cok rahatlatıyo bence boyle yap
aynen cnmm haberdar edelım bırbırımızıı mutlaka ınşallah pozitifi görürüz bırbırımıze yakınız zaten kontrolede beraber gıderızD
o zaman cnm seninle birikte bizde gun saycaz cnm stres yapma emi kafani buna takmamaya calis kndini oyalayacak seyler bul cnm Allahi izniyle ins.poizitif gorcen cnm[/QU
Sen ne zaman test yapıcaksın tatlımmm...
canım ben bıktım test yapmaktan :))) bu ay kecıboynuzu kurunu yapıyom esıme bende bal tatcın corekotu karısımını yapıyom 2 3 ay bunu yapcam
cnm adetın 2. gunu sana hormon testlerı yapacak işte LH,FSH,PRL... vb esıne spermıogram testı yapar cıkan sonuclara gore tedavını baslatır .. nıgar hanım sana gun verır zaten şu gunde gel der benı 3 gunde bır cagırdı vajınal ultrason ıle yumurta takıbı yapar benı kontrol ıcın cagırdıgı gunlerde ben hıc ucret odemedım sadece muayene ucretı 55 lıra odedım ssk yok bızde ssk olanlar tam bılmıyorm 35 falan verıyo galıba inş. guzel haberler alırsın cnmm ... ALLAH yardmcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?