Bı umut var mı

cnm ne zaman gitcen 2.gunun ne zaman

Daha hesap yapmadım, şubat ayı ortaları canım. Şuanda yumurtlama dönemine girdim. Yeni hsg den çıkmışken değerlendirelim diyorum. Fakat 3-4 gündür hafifde olsa kanamam geliyor, akıntı şeklinde. Dün gece başladık çalışmalara, sabah akıntı şeklinde hafif kanama geldi. Bir kesilseydi, bu ayıda es geçmeyelim diyorum.
Sen ne yaptın, epeydir gitmiyordunuz doktora, tekrardan başlayacakmısınız tedaviye?

adet tarihiniz ne zaman kızlar benim şubat 11... şuan yumurtlam dönemindeyimm...inş olur... rabbim hayırlısını ve saglıklısını versin hepimize...

sagol destegin icin rabbim kimseye yasatmasin.bende aynisini gecen ay yasadim .test negatif geldi.gece yarisi siddetli kanamayla hastaneye gittim.canim cok yandi.simdi unutmaya calisiyorum ama tokat gibi bu aci gercegi hatirlatiyor bana.

sen her zaman sukret ALLAHA bızden beterlerı kotulerı var ALLAH herkeseın yardımcısı olsun aglamak hıc ıyı degılmıs bela getırırmıs o yuzden akışına bırak şoyle düşün her şerde bı hayır hey hayırda bir şer vardır kendını uzme butun hastalıkların anası sıkıntı stres bunu aklından cıkarma forumları oku bak cogu hıc aklında olmadıgı zaman hamış kalmıs kafasına takmayıp rahat stressız oldugu zaöam hamış kalmıs benm yengemınde sorunu yok ama stresten hamiş kalamıyo

inş. ıstemez hayırlısı olsun cnmm

o kanama gelir cnm bendede bi kacgun geldi ara verme cnm devam et onemli bisey deil.ben biktim artik tedaviden cnm ona gucum yok.2 3ay keciboynuzu ve bal tarcin corekotu kuru uuguluyacak ondan sonra tup bebek merkezine gitcez ins. cnm

adet tarihiniz ne zaman kızlar benim şubat 11... şuan yumurtlam dönemindeyimm...inş olur... rabbim hayırlısını ve saglıklısını versin hepimize...

aa 1 gun var aramızda bnmde 10 subat beklemedeyım bende inş. bu ay hamiş alırız

benim 8 subat cnm yumurtlama donemim gecti ama hala devam edcez bazen gec dollenme de oluyormus cnm amin cnm ins

Öyle cok haklisin yorgunum ve kafam cok karisik uyumak ve unutmak istiyorum bu yasadiklarimi.

o kanama gelir cnm bendede bi kacgun geldi ara verme cnm devam et onemli bisey deil.ben biktim artik tedaviden cnm ona gucum yok.2 3ay keciboynuzu ve bal tarcin corekotu kuru uuguluyacak ondan sonra tup bebek merkezine gitcez ins. cnm

Hadi inşallah, bitkisel kürlerin faydası olur inşallah. Bende incir ve havuç kürü yapıyorum. Banada doktor direkt yaştan dolayı tüp bebek dedi, fakat ben hiç bir tedavi olmadım ki. Gerçi ortada sorunda yokta. Bakalım yumurtlama takibi belki işe yarar. Tüp bebek düşünürsen hangisine gideceksin? ben acıbademin iyi olduğunu duydum sanki?

ins.cnm ise yarar bencede belli olmaz tedavi ol ne kadinlar duydum doktor tup bebek diyipte hemen hamile kalan cnm bakma onlara sen Rabbim ne dilerse o olur .kismet olursa bende ole dusunuyom aci bademe gitcez basari olani fazla

Ya kizlar bu igneden sonra acayip basim donuyo ya hamilelik
belirtisi degildir heralde demi cok erken cunku... ayrica cok akintim oluyo bnm sut beyazi gibi boyle seffaf degil arasira kahve rengi gibi ama cok cok acik dun iliskiye girdigimizin sabahi gordum ama cok acik koyu sari gibi ayy bilemiyorum ya cok istiyorum ALLAHİMDA insallah gnlume gore verir... karnim bazen seyiriyo gibi tip tip atiyo sonra genelde sol tarafmda sancim oluyo iliskiden sonra tam karnimin ustundee yaa ne bunlar olmasi normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…