• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi yandan ailem bir yandan vicdanım..

Kızlar sordum anneme. Neden boşandın beni kandırdınız dedim. O da ne boşanması dedi. O kadının adının altında babamın soyadı yazıyordu dedim. Senle boşandı o kadınla evlendi ıkı kişiyle resmi nıkahlı olamayacağına göre soyadını o aldı dini nikahında soy adı verme sorumluluğu olmadığına göre boşanmışsınız dedi. O da o evde kalabilmeleri için muhtarlığa soyadını öyle verdiler dedi. Ne saçma bişey ya nasıl oluyor nüfüs cüzdanını evlenme cüzdanını vermeden nasıl rasgele soyadını xxxx yazdırabiliyorlar dedim. 19 yaşındayım anne ne zamandan beri kandiriyorsunuz beni boşandıysan boşandım de dedim. Boşanma yok dedi

Çok saçma o evde beraber kalabilmeleri için soyadları aynı olması falan gerekmiyor. Kafalarına göre de muhtara soyad veremezler.

Öz annemden ne kadar iğrenebilirim. O benim annem

Annen zaafindan, askindan boyle davraniyor, bu gorulmemis bir sey degil. Anneni bir noktaya kadar anlayabi;irim. Insan ask adina pekcok zirvayi kabul edebiliyor.

Lakin baban ahlaksiz ve rezil bir adam bence.

Annen zaafindan, askindan boyle davraniyor, bu gorulmemis bir sey degil. Anneni bir noktaya kadar anlayabi;irim. Insan ask adina pekcok zirvayi kabul edebiliyor.

Lakin baban ahlaksiz ve rezil bir adam bence.
Ben babamdan yana soğudum zaten.. Ama annemden soğuyamam ki:KK14:

[QissCherryBlossom, post: 40739753, member: 406520"]Bakin, anneniz neden bosanmayi kabul etmis ki en basta? Ya da anneniz hic evlenmedi, 2. kadin olan anneniz.

Her iki durumda da, o kadin o kadin diye sucladiginiz kadinin ne size ne annenize bir yukumlulugu, sorumlulugu yok. babaniz ahlaksiz bir adam, anneniz de bu rezilligi kabul ediyor.

Sizin varsa yuvanizi yikan o kadin degil, babaniz. Babaniz aile birliginize onem verseydi zaten bu kadina gitmezdi.

Bu kadinla ugrasacaginiza, annenizin rezaleti acikca kabul ettigini kabullenin. babanizin duzgun bir adam olmadigini kabullenin.

Annenizin yapacagi sey, bu rezilligin daha fazla parcasi olmamak. Konusun, ikna edin baska bir hayat yelken acsin.
3 çocuklu bir ailenin yuvasini yikan ikinci es olmayi kabul eden kadinin iffetli olduğuna inanmiyor insan nedense :KK12:

[/QUOTE]

Hayır annesinin ikinci kadın olduğunu düşündüren yorumlar vardı. Ona istinaden yazdım onu.
Konuya tam dahil olmadığım için.
Ama evet ilk eş annesiymis.

Kızlar sordum anneme. Neden boşandın beni kandırdınız dedim. O da ne boşanması dedi. O kadının adının altında babamın soyadı yazıyordu dedim. Senle boşandı o kadınla evlendi ıkı kişiyle resmi nıkahlı olamayacağına göre soyadını o aldı dini nikahında soy adı verme sorumluluğu olmadığına göre boşanmışsınız dedi. O da o evde kalabilmeleri için muhtarlığa soyadını öyle verdiler dedi. Ne saçma bişey ya nasıl oluyor nüfüs cüzdanını evlenme cüzdanını vermeden nasıl rasgele soyadını xxxx yazdırabiliyorlar dedim. 19 yaşındayım anne ne zamandan beri kandiriyorsunuz beni boşandıysan boşandım de dedim. Boşanma yok dedi

Burasi hikaye canim, muhatar gidersne bir gun goreceksin ki adam ikametgah kaydi yaparken nufus cuzdanini istiyor, ordaki bilgileri bilgisayara giriyor. Sozlu olarak adin soyadin ne diye sormuyor, nufus cuzdanina baka baka yaziyor.

En temizi , vukuatli nufus ornegi al. Annen, baban , kardesin, onlarin medeni durumlari yazar, kim ne net anlarsin.

Burasi hikaye canim, muhatar gidersne bir gun goreceksin ki adam ikametgah kaydi yaparken nufus cuzdanini istiyor, ordaki bilgileri bilgisayara giriyor. Sozlu olarak adin soyadin ne diye sormuyor, nufus cuzdanina baka baka yaziyor.

En temizi , vukuatli nufus ornegi al. Annen, baban , kardesin, onlarin medeni durumlari yazar, kim ne net anlarsin.
Onu nerden alabilirim ?

Tanisma tabi, annenin yuvasini yikan k.ltakla niye tanisacakmissin ki??? Ne munasebet??

Bu ne yuzsukluk be, bir de annenin giysilerine mi kondu yoksa? Igrenc gercekten.
Giysi değilde esyalarinin büyük bolumu .kizi şuan benim odamda dusun yatagimda bile kaliyor liseyi bile okumamis okumak istememiş gecen merak ettim baktim kiza faceden de acik sacik resimler allah bildiği gibi yapsin şuan esimle mutluyum en azindan

Ben bu hikayede sadece konu sahibine üzülüyorum. Kaç yaşından beri babasının bu olayina kutlanıyor ve şimdi de annesinin oyununu öğrendi. Yani sonuçta anneye fazla bişi demek istemiyorum ama yıllardır bilerek bu rezillige katlanan bır kadın var karşısında ve öz annesi.

19 yaşında gencecik bir kızın bu şeytan üçgeninde ihanetin, yalanın, rezilligin normallestirildigi bir ortam içinde yaşaması çok üzücü.

Giysi değilde esyalarinin büyük bolumu ..şuan benim odamda dusun yatagimda bile kaliyor liseyi bile okumamis okumak istememiş gecen merak ettim baktim kiza faceden de acik sacik resimler allah bildiği gibi yapsin şuan esinle mutluyum en azindan
Umarım bende ailemde bulamadığım huzuru kendi evlendiğim eşimde bulurum zamanı gelince:mad:

Ben bu hikayede sadece konu sahibine üzülüyorum. Kaç yaşından beri babasının bu olayina kutlanıyor ve şimdi de annesinin oyununu öğrendi. Yani sonuçta anneye fazla bişi demek istemiyorum ama yıllardır bilerek bu rezillige katlanan bır kadın var karşısında ve öz annesi.

19 yaşında gencecik bir kızın bu şeytan üçgeninde ihanetin, yalanın, rezilligin normallestirildigi bir ortam içinde yaşaması çok üzücü.
Gerçekten öyle. 19 Yaşındaki kızlar neyle uğraşır ben nelerle uğraşıyorum. Bunada şükür diyorum beterin beteri var :KK14:

Çok merak ediyorsan e-devletten bak, muhtar kim ki onun dediği asli kabul edilsin? Kayıtlarda esas olan neyse odur. Muhtar esas nüfus sistemindeki bilgileri değiştirebilecek değil sadece adres vs. bilgilerini haber veriyor/giriyor müraacat edildiğinde.

Çok saçma o evde beraber kalabilmeleri için soyadları aynı olması falan gerekmiyor. Kafalarına göre de muhtara soyad veremezler.

Olması gerekmiyor ama soruyorlar "ne iş?" diye.

Ben bu kizin yasini atlamisim, Allah Allah hic mi muhtara gitmedi diye dusunuyordum az once.

Vallahi uzuldum, dedigin gibi Kadesa, bu kizin bunca rezilligin icinde ne isi var ? Herkes yalan soyluyor, bu nasil bir is?

Ben bu kizin yasini atlamisim, Allah Allah hic mi muhtara gitmedi diye dusunuyordum az once.

Vallahi uzuldum, dedigin gibi Kadesa, bu kizin bunca rezilligin icinde ne isi var ? Herkes yalan soyluyor, bu nasil bir is?
Çok var böyle olaylar. Bir tanıdığımız öz kardeşini ve kocasini yatakta yakaladı ve bu rağmen boşanmadi.

Allah askina neden sadece o kadin sucluymus gibi yaziyorsunuz, hepsi birden büyük bir rezilligin icindeler bence. Anneniz babanizi hala eve aldigi icin suclu, babaniz evliyken gidip baska biriyle birlikte oldugu icin suclu, o kadinda evli bir adamla birle oldugu icin suclu.
Kimseyede iftira atmayin günah, babaniz cicegi görünce gözü dönse kadinin kafasina birsey firlatsa kadin ölse neyapicaksiniz?

siz boyle bisey yaparsaniz o nefret ettiginiz kadindan ne farkiniz kalir !!! bu soruyu sormaniz bile baslibasina bi hata.

Back
X