Bi yol gösterin :(

eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı :) denenmişi denemeyeceksin arkadaşım.. hangi hakla yasaklar koyar? siz nasıl uyarsınız bunlara aklım almadı kusura bakmayın.. hem de facebook dan bahsediyoruz, en kötü ne yapabilirsiniz ki? sonrasında neden peşinden koşuyorsunuz, bırakın gitsin.. eminim daha iyilerini hakediyorsunuzdur :)

acaba bu ilişki de onun ne üstünlüğü varmış ki

ona face serbest sana yasak

zaten bi kere denemişsiniz olmamış

yani ne kadar süründürseniz de işe yaramaz yine kendi bildiğini yapar

Nekadar anlamsız tartışmalar bunlar :/ şu lanet faceyi ikinizde kapatın kurtulun aranızda bunun dışında sorun yoksa .ayrıca msj atıp arayıp durma o sana dönecektir mutlaka kafasına dank edince :)

Bi'arkadaşım var kızın sevgilisinin malum sitede 29382903 tane fotoğrafı varken kıza hesabını kapattırdı + ben bile kızla bir fotoğrafımı koysam hop mesaj "canım siler misin :))" diye.

Bu kız buna nasıl razı anlamıyorum:19:

Ee burda uyduruk bir sitenin suçu ne? Huyda bir anormallik var.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu facebooku artık yetkililer kapatsın ya günümüzde çoğu kavgalar sırf bu facebook yuzunden

evet

face kapanacak mutsuz ilişkilere sihirli değnek değecek hop mutlu ilişkilere dönecek

boşanmak tarihe karışacak

ilişkiler face mi bağlı ki o kapanınca düzene girecek :26:

Son düzenleme:
Eee, ayrıldım demişsin, bunun üstüne bişey söylemen yüzsüzlük olur değil mi?
Söylersen o ilişkiden hayır gelmez artık.
Bu face olayını fazlasıyla abartıyosunuz.
Senin tavrın kesin olsaydı, sevgiline de kapattırırdın zaten.
Ne demek bana yasaklar, ona her şey serbest.
Hey Facebook sen nelere kadirsin.

ben evliyim face banada yasak :)) ama e$imede oyle:27:
bizim ev de ki f fareden gelir face den gelmez:)

İkinizde kapatın rahatın edin derdim ama ayrılmışsın. Bana sevgilin çok bencil bir insanmış gibi geldi. Facebook olmasa başka bir site yüzünden tartışırdınız, önemli olan güven duygusu. O yoksa ilişki yürümüyor..

Canım sen başta yasaklanmaları,kısıtlanmaları kabul ederek hata yapmışsın.
Taviz vermişsin.
Tavizi aşmaya kalkınca da sorun yaşamışsın.
Şimdi de ayrıldım demişsin bence üsteleme kaldığı gibi kalsın.
Zaten ufak bir sorundan dahi pürüz çıkartıyorsa yine böyle sorunlar yaşardınız.
Sen hiç ilgilenme bundan sonra bence.

4,5 yıldır güzel giden bir ilişkim var ne ben ona ne de o bana böyle yasaklamalar getirmedik hayatın her alanında. Sonuçta ikimizde aklı başında nasıl davranması gerektiğini bilen insanlarız bu kısıtlamar niye anlamıyorum ben açıkçası .Karşısındaki insandan bunu isteyip de kendi yapanlara ve bunu kabul edenlere de anlam veremiyorum açıkçası ben şahsen karşımdaki insanın karakterinden şüphe duyarım böyle bir çifte standartla karşılaşsam.

bunun icin kusmusse bana..
hiic arama sorma,giden gider.
kalan benimdir,beni seviyodur.

ha suda var,sen neden boyle kendinden kisiyosunki ya? ona niye serbestte sana yasak?

böyle saçma şey mi olur sen girmeyeceksin facebooka o girecek. kral mı bu kişi. faceden ne korkusu varmış. belki de sevgilin birşeyler karıştırıyordur. senin öğrenmemen için yapıyordur.sen facebooka girince o yüzden bu kadar çok tepki veriyor. olamaz mı :26::26: :51:

Back
X