zaaa..hadi inş.sabah erkenden kalkıp kahvemi içip kitabımı okumak istiyom
ales çalışmak istiyom heves ettim
İnsan kendinde olmayan seylere takarmis ya. Benmde en buyuk takintim bu; bıngıl bıngıl memisssslerrraboov nasıl bi dönemden geçiyon öyle sen
İnsan kendinde olmayan seylere takarmis ya. Benmde en buyuk takintim bu; bıngıl bıngıl memisssslerrrkiz kardesiminkiler agzina giriyo,annem dizinde sektiriyo kime cektim la ben
Sapıhh yaaaben seviyom memişlerimi artık bu ara zaten büyüdüler bıngıllaştılar boooov avuçlayıp duruyom
Oglunun adi asafi mi? Ne tatli bi ismi varmisYa nolur uyuyun ya benim yerime 10 kere 1000 kere uyuyun.asafi uyudu bende hemencik yattim 15 dakka uyumusum uyandi mizirdaniyo.hic uyumasam daha iyiydiiii.bol bol uyuyun
Evet minnos tesekkur ederiiizzOglunun adi asafi mi? Ne tatli bi ismi varmis
Anlami ne? Ay cok hosuma gitti ciddenEvet minnos tesekkur ederiiizz
Yok simdi farkettim sadece asaf:)Oglunun adi asafi mi? Ne tatli bi ismi varmis
Ya nolur uyuyun ya benim yerime 10 kere 1000 kere uyuyun.asafi uyudu bende hemencik yattim 15 dakka uyumusum uyandi mizirdaniyo.hic uyumasam daha iyiydiiii.bol bol uyuyun
Sapıhh yaaaseninkiler fena zaten ben olsam bende severdimm
İtiraf ediyorum; öhömmm seyyyy bennn
Asaf sadece cicim ama soyliyim onunda anlaminii.ileri goruslu,yonetimde basarili demek.hz.suleymanin vezirinin adiymis ayni zamandaAnlami ne? Ay cok hosuma gitti cidden
ben de isterem kiraz dudaklardan ben de istereeem
Aa cok guzelmis. İsmi gibi bir omur basarili bir adam olur insallah,Allah sana bagislansin minik Asaf`iAsaf sadece cicim ama soyliyim onunda anlaminii.ileri goruslu,yonetimde basarili demek.hz.suleymanin vezirinin adiymis ayni zamanda
Amiin canim benim.daha iyisi,daha guzeli,en hayirlisi senin olur insAa cok guzelmis. İsmi gibi bir omur basarili bir adam olur insallah,Allah sana bagislansin minik Asaf`i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?