sütçü imam işetmeyi bıraktın mıfabrikada tütün sarıyom ben
kahve mi?kahve olmazbence bi alışveriş merkezine falan gidin lunapark olsun içinde de
var mı öyle bişey
sonra da kahve içersiniz
vay senı vayVahh caagnimm.ben hem ders calisirdim hem de eteginin belini kiviran ezgi derlerdi bana hey gidiiii
yeşil çay?sütçü imam işetmeyi bıraktın mı
kahve mi?kahve olmaz
sütçü imam işetmeyi bıraktın mı
kahve mi?kahve olmaz
O işte iyi para var nediyon bu isefabrikada tütün sarıyom ben
zıllı senıben ders çalışmazdım, eteğimin boyunu uzun kesmişti kıl terzi bi kat kıvırırdım
16 yaşında her gün saçlarımı yapardım
makyajımla uğraşırdım
sonra erkekleri parmağımda oynatmaya bayılırdım
popiydim
oha ben de eteğimi kıvırırdım her gün saçımı yapardım en arkada otururdum tam bir isyankar liseliydim.tabi lise2den sonra.lise1de ise inektimvay senı vayben etegı bırak kravatı bıle sonuna kadar cekendım svgasajsgha
belkii.yeşil çay?
böö inekvay senı vayben etegı bırak kravatı bıle sonuna kadar cekendım svgasajsgha
son senede bende acıldım zaten ama gec olduoha ben de eteğimi kıvırırdım her gün saçımı yapardım en arkada otururdum tam bir isyankar liseliydim.tabi lise2den sonra.lise1de ise inektim
O işte iyi para var nediyon bu ise
zıllı senı
ben son senede forma bile giymiyodumson senede bende acıldım zaten ama gec oldu
benim formam çokgüzeldi yaaaaaaaaaa.aşıktım formamaben son senede forma bile giymiyodum
bı ben mı ınek olmusum yanı pehhben son senede forma bile giymiyodum
bizimkinin açık mavi süveteri vardıı bööbenim formam çokgüzeldi yaaaaaaaaaa.aşıktım formama
ben sevmıyordum. gri kısalar guzel sımdı goruyorum kızlardabenim formam çokgüzeldi yaaaaaaaaaa.aşıktım formama
bizimkinin lacivert pileli etek üste beyaz gömlek ayyyy çok severdimmbizimkinin açık mavi süveteri vardıı böö
neyse ki değiştirmişlerdi sonradan
gerçi ben beyaz daracık bir gömlek giyiyodum
ayy tam lolitabizimkinin lacivert pileli etek üste beyaz gömlek ayyyy çok severdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?