çüşş dünden beri müsait olamamış mıben mesaj attım dün ona sitem ettim umarım için rahattır konuşmuyoruz vs vs
o da müsait olunca yazıcam dedi
yazmadı
noldu gavur gözü gibi açıldı gözlerin
şimdi böyle desem, ben askerdeyim işim gücüm var derçüşş dünden beri müsait olamamış mı
ben mesaj attım dün ona sitem ettim umarım için rahattır konuşmuyoruz vs vs
o da müsait olunca yazıcam dedi
yazmadı
adres ver reyizben fena polemiğe girdim banlanabilirim
kız barıstılar sandım sasırdım ondannoldu gavur gözü gibi açıldı gözlerin
neyse senden çıktı artık gerisini o düşünsünşimdi böyle desem, ben askerdeyim işim gücüm var der
susuyorum.
ayneeeenneyse senden çıktı artık gerisini o düşünsün
bahane uretmesın ısteyınce oyle bı yazar kışimdi böyle desem, ben askerdeyim işim gücüm var der
susuyorum.
ayneeeen
daha ne yapayım, kendimi mi yırtayım
sakın adım atma daha daayneeeen
daha ne yapayım, kendimi mi yırtayım
ya ona hak veriyorum doğuda ve zor şartlar altında şu anbahane uretmesın ısteyınce oyle bı yazar kıbak benımkı durmuyor asker mı degıl mı bellı degıl
hayatım tam bılmıyorum tabıkıde ama faceye bılmem neye gırıyor devamlı demıyormuydun?ya ona hak veriyorum doğuda ve zor şartlar altında şu an
ama bilmiyorum ya aman
ya normalde giriyor da 2 gündür girmiyor gerçekten, hakkını yemeyeyimhayatım tam bılmıyorum tabıkıde ama faceye bılmem neye gırıyor devamlı demıyormuydun?
tamam ozaman adım atmasını bekle bakalım.ya normalde giriyor da 2 gündür girmiyor gerçekten, hakkını yemeyeyim
ıyı enazından ayda bırkere yıkanmıssın buna da sukurbi yazı da tatil yapmadan evde dötümü devirip yatarak, kafam suya degmeden ayda 1, 3 ayda toplam 3 defa banyo yaparak geçirdim çok şükür.
o kadar da pis değilimıyı enazından ayda bırkere yıkanmıssın buna da sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?