- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
ben o konuda sı.tım bi kere justa sor.ama ben ciddiyimdogum kontrol hapına ara verince adet olmadan diğer kutuya başlanırmı la hiç regl belirtisi bile yok ne bel agrısı ne sivilce ne kasıklarda sızlama
pco falan var mı kist ya daama ben ciddiyimdogum kontrol hapına ara verince adet olmadan diğer kutuya başlanırmı la hiç regl belirtisi bile yok ne bel agrısı ne sivilce ne kasıklarda sızlama
ama ben ciddiyimdogum kontrol hapına ara verince adet olmadan diğer kutuya başlanırmı la hiç regl belirtisi bile yok ne bel agrısı ne sivilce ne kasıklarda sızlama
nası yaniiiiiben o konuda sı.tım bi kere justa sor.
long story..nası yaniiiii
kaç para ulan bi çiş testi getirin çövdürcem
çok fazl kist var o yüzden başladım zaten d.k.h. ama geçen ayolmuştum sıkıntı yoktu her ay düzenlide oluyorum bu ay olmadı olmıcak gibipco falan var mı kist ya da
gel annem sen bana sor. hamile kalcam diye prof oldum benama ben ciddiyimdogum kontrol hapına ara verince adet olmadan diğer kutuya başlanırmı la hiç regl belirtisi bile yok ne bel agrısı ne sivilce ne kasıklarda sızlama
ay çok memnun oldum.Gec kalmadin gulum uzulme.hergece baska bi eglenceee.ben bizi tanitayim accik.ben ve just şen dullariz,bi breakingbadd varki tam bir cemkirik,4just var o sacaklidan suan bahsetmek istemiyorum,lililili buranin caycisi getir goturcusu elimiz ayagimiz,gazoz bi numarali stalker ve aklima gelmeyen niceleri.sevgi yumagina hosgeldiiinnn
konuşarak hamile kalan ilk insanoğlu:4justçok fazl kist var o yüzden başladım zaten d.k.h. ama geçen ayolmuştum sıkıntı yoktu her ay düzenlide oluyorum bu ay olmadı olmıcak gibiçok sekis konuştuk onun etkisi hep bunlar
çok fazl kist var o yüzden başladım zaten d.k.h. ama geçen ayolmuştum sıkıntı yoktu her ay düzenlide oluyorum bu ay olmadı olmıcak gibiçok sekis konuştuk onun etkisi hep bunlar
hee ayrildik baristik.acisini cikarmak icin tavsanlar gibi sevistik demiyo da boku bize atiyo.hiii olduçok fazl kist var o yüzden başladım zaten d.k.h. ama geçen ayolmuştum sıkıntı yoktu her ay düzenlide oluyorum bu ay olmadı olmıcak gibiçok sekis konuştuk onun etkisi hep bunlar
hayat sürprizlerle doluolum doktor ilerde çocugun çok zor bi ihtimal olur veya hiç olmaz dedi bende rahat rahat dakılıyordum
perşembe günü seviştin daha ne döllenmesi de gebeliği ya
çok duydum öylelerini şimdi biri kucağında biri eteğinde biri karnında olanları wuuhuuuolum doktor ilerde çocugun çok zor bi ihtimal olur veya hiç olmaz dedi bende rahat rahat dakılıyordum
hee ayrildik baristik.acisini cikarmak icin tavsanlar gibi sevistik demiyo da boku bize atiyo.hiii oldu
sağol içimi rahatlattınçok duydum öylelerini şimdi biri kucağında biri eteğinde biri karnında olanları wuuhuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?