- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
darıya da mısır diyomuşsunuz.NO.Tazeee gevrek gevrekkk simiiiüüüttttttçiiiiiiii
Baktirdim normal cikti. Ya siskinlikte var biraz. 2 aydir adet olmuyorum dainsülin direncine baktır. aç köpekler gibi gezdim 12 kilo aldım nan ilk evliykene
açtırma gürcü ağzımı şimdi benim. dibiniz düşer walladarıya da mısır diyomuşsunuz.NO.
Kocamdsn duydum ilk defa mısıra darı denildiginidarıya da mısır diyomuşsunuz.NO.
aramızdaki hamile senmisin yoksaBaktirdim normal cikti. Ya siskinlikte var biraz. 2 aydir adet olmuyorum da
YEMEK YOKacıktım
Yok anam nerdee. Pko luyum da ben. 2-3 ayda bir adet olurum.aramızdaki hamile senmisin yoksa
CAHİLKocamdsn duydum ilk defa mısıra darı denildiginiistanbul tirbiyesi gormus hatunum oyle bisey gormedim. Tabii köylerde normal
buda kendi tiramisu yiyo bize gelince yokYEMEK YOK
gözü çıksın onun bendede varYok anam nerdee. Pko luyum da ben. 2-3 ayda bir adet olurum.
Evet.ben yerim,siz yiyemezsiniz.buda kendi tiramisu yiyo bize gelince yok
sendin dimi o
küçük emrah gibi hissettim kendimiEvet.ben yerim,siz yiyemezsiniz.
Tabii köylerin kendine has tabirleri olabiliyor,hos gorulu biriyim ben
Sen tabi bilmiyon onun boyu posu fizigi.yesin anam o hakkidir yesinbuda kendi tiramisu yiyo bize gelince yok
sendin dimi o
selülitliyik diye yaşamayah mı ölek miSen tabi bilmiyon onun boyu posu fizigi.yesin anam o hakkidir yesin
kurban ol sen bize.Tabii köylerin kendine has tabirleri olabiliyor,hos gorulu biriyim ben
herüfüm gelsin pizza diye tutturcam. pizza alırsan ödül var dicemsalçalı eppek yedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?