ben de totoşhayır.kokoşum ben
sen çok şakacı oldun he,şakacı şirinben de totoş
yalnızlık insanı bu hale koyuyosen çok şakacı oldun he,şakacı şirin
çikolatakız dan mı bahsediyorsunşimdi diyelim ki bir üye var. defalarca kışkırtıcı hakaret içeren yorumlar yapıyor ve banlanıyor. Sonra efendime söyleyeyim kazen bunun bir sürü üyeliğini farkediyor 3-4 tane ve ifşa ediyor hepsi aynı üye diye. Sonra da bir daha o üye kk da gözükmüyor banlı zaten hesapları. Pekiiiii, aynı kadın kk'dan izin alıp yeni tek bir hesapla üye olabilir mi sizce ?
çoklu üyelik kalıcı banşimdi diyelim ki bir üye var. defalarca kışkırtıcı hakaret içeren yorumlar yapıyor ve banlanıyor. Sonra efendime söyleyeyim kazen bunun bir sürü üyeliğini farkediyor 3-4 tane ve ifşa ediyor hepsi aynı üye diye. Sonra da bir daha o üye kk da gözükmüyor banlı zaten hesapları. Pekiiiii, aynı kadın kk'dan izin alıp yeni tek bir hesapla üye olabilir mi sizce ?
ben yalnız değilim diyemi böyle b.k gibi espri yapıyomyalnızlık insanı bu hale koyuyo
hiç o açıdan düşünmemiştimben yalnız değilim diyemi böyle b.k gibi espri yapıyom
hayatın anlamını çözmüş gibiyim şuanhiç o açıdan düşünmemiştim
kadın bildiğin 5 üyelik açmış yaevet kızlar çikolata kız eleni levanessa falan aynı kişiydi. ve ben şuan bir üyeden feci şüpheleniyorum
ay acaba kim çatlarımevet kızlar çikolata kız eleni levanessa falan aynı kişiydi. ve ben şuan bir üyeden feci şüpheleniyorum
hayatın anlamı ye iç yat bence çok şeyapmamak lazımhayatın anlamını çözmüş gibiyim şuan
diyetisyenim ben,yemeğe hayır.hayatın anlamı ye iç yat bence çok şeyapmamak lazım
en son ev kadınlarına leş kargaları diyince site ayaklanmıştı. sonra banlandı gitti. benim süphelendiğim üye de onun banlandığı tarihten bir gün sonra üye olmuş siteye.kadın bildiğin 5 üyelik açmış ya
birinde sorunlarından birinde kocasının onu ne çok sevdiğinden falan bahsediyodu
evlerden ırak
kimden şüpheleniyonn
dün tiramisuları götürüyodundiyetisyenim ben,yemeğe hayır.
oha kesin o !en son ev kadınlarına leş kargaları diyince site ayaklanmıştı. sonra banlandı gitti. benim süphelendiğim üye de onun banlandığı tarihten bir gün sonra üye olmuş siteye.
vayy gazozum sherlock olmuşunen son ev kadınlarına leş kargaları diyince site ayaklanmıştı. sonra banlandı gitti. benim süphelendiğim üye de onun banlandığı tarihten bir gün sonra üye olmuş siteye.
kadınların çalışması konusunda benzer laflar etmiş. özelden nickini yazıcam da yönetime mesaj atsam mı?dün tiramisuları götürüyodun
oha kesin o !
polemik falan yaratıyor mu
sen bi nickini yaz bize özeldenkadınların çalışması konusunda benzer laflar etmiş. özelden nickini yazıcam da yönetime mesaj atsam mı?
eminsen atkadınların çalışması konusunda benzer laflar etmiş. özelden nickini yazıcam da yönetime mesaj atsam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?