O zaman umarım dediklerim doğrudur
ben çözemedimimzan iğrenç
bok seninkinden güzelimzan iğrenç
sen ne yapmıştın kivalla bana açıkgözsün dedi verdi proyu sana da verebilir dogruysa tahminin
neyini çözemedin hmkben çözemedim
kendini kandır..bok seninkinden güzel
O da olur
site yenilenmden önce sadece pro üyeler imza koyabiliyordu site yenilenince sistem de açıklık vardi ben normal üyeydim o zaman bi baktım imza konuluyo hemen yapıştırdım tabe kaçırırmıyımsen ne yapmıştın ki
Guzellik yarismasinda birinci olan kimidi ya?karistiriyommuusite yenilenmden önce sadece pro üyeler imza koyabiliyordu site yenilenince sistem de açıklık vardi ben normal üyeydim o zaman bi baktım imza konuluyo hemen yapıştırdım tabe kaçırırmıyımsonra şu yeni sitede yaşadıgınız sorunlar topiğinde kazen itiraf ediyorum böyle yaptım dedim o da verdi proyu açıkgöz diyip
sınırsızBu proyu bi kere alınca kaç ay gidiyo
ama şu an herkes koyabiliyor imzasite yenilenmden önce sadece pro üyeler imza koyabiliyordu site yenilenince sistem de açıklık vardi ben normal üyeydim o zaman bi baktım imza konuluyo hemen yapıştırdım tabe kaçırırmıyımsonra şu yeni sitede yaşadıgınız sorunlar topiğinde kazen itiraf ediyorum böyle yaptım dedim o da verdi proyu açıkgöz diyip
o bendim ama başkasına verdim proyuGuzellik yarismasinda birinci olan kimidi ya?karistiriyommuu
o nerden çıktı gıııı ilk defa senden duyuyomGuzellik yarismasinda birinci olan kimidi ya?karistiriyommuu
Yok ya burda biri demisti ya da geyikmiydi acaba ben ciddiye aldim.amaaan onemli olan kafa guzelligi kafaaao nerden çıktı gıııı ilk defa senden duyuyom
evet işte site yenilendikten sonra pro üyelerin artıların en aza çektiler. mesela önceden sadece pro üyeler çevrimdışı takılabilirdi şimdi herkes öyle.ama şu an herkes koyabiliyor imza
iyi oldu sizeevet işte site yenilendikten sonra pro üyelerin artıların en aza çektiler. mesela önceden sadece pro üyeler çevrimdışı takılabilirdi şimdi herkes öyle.
özel msj yazarken üyeler 5dk engeli vardı pro üyelerde 1dkydı falan bunları kaldırdılar hep
iyi oldu size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?