- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
bence kk erkekler içidne eğlenceli be,konular komikAynen bende boyleyim
Mutluluk zaten bize kıçını dönmüşAynen bende boyleyim
Norvecte gay cok mugay olursa kendimi parçalarım
pek çok değil ama tuhaf karşılanmıyorNorvecte gay cok muabim ukraynaya gitti gecen sene 8 ay kaldi. Erkek görmedim desem yeridir dedi suan da almanya da burda da cok fazla diyo. Kendisi homofobik. Yada kendisi de gay sakliyo bilemiycem
Esim diyo ki hele ac su kiz napmis o konunun devaminda ne olmus falanbence kk erkekler içidne eğlenceli be,konular komik
aynen bi de giidp bomba konuları söylüyorum error veriyorEsim diyo ki hele ac su kiz napmis o konunun devaminda ne olmus falan
Bende uye olcam diyo izin vermiyorum. İkinci uyelikten banlanirim falan yolarim onu
Su ablam kocam konusunu okudu bu kiz sizi yiyo benden soylemesi diyoaynen bi de giidp bomba konuları söylüyorum error veriyor
okız fake değil benceSu ablam kocam konusunu okudu bu kiz sizi yiyo benden soylemesi diyo
bence deokız fake değil bence
Konu bana da biraz fake geldi aslinda. İlk okudugumda degilde sonraki detaylarda. Kocam ablamla tuvalete gidecek 15 dk gelmeyecek. Benm icimde suphe oldugu halde mal gibi oturup gelmelerini bekliycem. Pehh! Sacma. Kim yapar ki bunu?okız fake değil bence
siz sevgilinizin kocanızın üstünde tepişirken yazıyorsunuz ben artık oturmaktan yapıştığım koltuğumdanNiye kiz
Oyyy kiyamammmmsiz sevgilinizin kocanızın üstünde tepişirken yazıyorsunuz ben artık oturmaktan yapıştığım koltuğumdan
aramızda kocaman bir fark var
seninki askerdeki zaten kuzumsiz sevgilinizin kocanızın üstünde tepişirken yazıyorsunuz ben artık oturmaktan yapıştığım koltuğumdan
aramızda kocaman bir fark var
enharbikız nickini sıradışı bulmuşlar la meşhur oldun
senin de işin gücün yok onlara mı bakıyonenharbikız nickini sıradışı bulmuşlar la meşhur oldun
nerdeeeeeeeeeeenharbikız nickini sıradışı bulmuşlar la meşhur oldun
Oyyy kiyamammmm
sanal şey yapabilirizseninki askerdeki zaten kuzum
Onunda tadi baska oluyo dimi
sanal şey yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?