- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
BELEŞÇİ
yalnızım diyoz hmksabahtan beri susmadınız hmk çenenizin yayına hele lili zıçmaya bile kalkmıyon
Ama halk arasinda oyle bir deyim kullanir. Benm uretimim degil yaniSapik muamelesi diilde caliya taktigimi falan dusununce boyle bi icim kalkti.yoksa bilirsin en az senin kadar atesliyimmHadi hadi bekliyorum.oyle avunayim bari malum tam 5 hafta
OHAAma halk arasinda oyle bir deyim kullanir. Benm uretimim degil yani
Neyseeee. Konuya gelecek olursak. Ya iste hayaller dunyasinda sinir yoktelefonda hohlarsin birbirine fln
hoh muAma halk arasinda oyle bir deyim kullanir. Benm uretimim degil yani
Neyseeee. Konuya gelecek olursak. Ya iste hayaller dunyasinda sinir yoktelefonda hohlarsin birbirine fln
Hoh mu hahahhahahahahahhahahahaha daha yaratici seyler bekliyodum cali cirpisiiiAma halk arasinda oyle bir deyim kullanir. Benm uretimim degil yani
Ne oha hic mi asker yolu beklemedin
beklemedimNe oha hic mi asker yolu beklemedin
Oy yapmazmiyim sana pasta beeen:)hamile seklinde yapalim baby shower aradan ciksiiinFORUMDA PARTİ İSTİYOM ÇILGIN ANNE DE PASTA YAPSIN HEDİYE KABUL EDİLİR
hoh mu
Hoh mu hahahhahahahahahhahahahaha daha yaratici seyler bekliyodum cali cirpisiii
Oh ohh bir cogu hamile kalir ordabeklemedimnorveçte kadınlar da askerlik yapıyo biliyomusun hatta aynı koğuşta kalıyolar
Oy yapmazmiyim sana pasta beeen:)hamile seklinde yapalim baby shower aradan ciksiiin
Bi neviHOH NE LA ALKOL MU ÖLÇÜYON
ben sapıkça resimler atıyom sanal seks sayılr mı
ilk sevgilim değildiOh ohh bir cogu hamile kalir orda
İlk ve tek sevgilin Norveçli miydi. Harbi siz nerde tanistiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?