- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
heeee desene bu justnan 4just 30 lirayla bize hava atıyo....yemişim prosunuhayır bi kez alıyosun
yuhhh yapan var yapamayan var ulu orta denır mıİki seviştim geldim ee siz napiyonuzz
onlar parayla bile almadı..heeee desene bu justnan 4just 30 lirayla bize hava atıyo....yemişim prosunu
tövbeeee ayyyy nasıl güldüm....biz bölmüyek sen 3 e tamamla da gel bekliyozİki seviştim geldim ee siz napiyonuzz
Yok günde 1 doz yetertövbeeee ayyyy nasıl güldüm....biz bölmüyek sen 3 e tamamla da gel bekliyoz
ne biiiliiim proların havasına bakınca aylık sandım....gelince sorarım onlarakız ne ayda bıkerelık ınsana evlat acısı gıbı dokunur o oyle olsa kımse verıp almaz zaten
ıcın yaşlanmıs senın ozaamanYok günde 1 doz yeter
ben bi sabaha karşı bi gece olmak üzere iki kez kullanıyor tavsiye ediyorum:S:SYok günde 1 doz yeter
ıcın yaşlanmıs senın ozaaman
ben bi sabaha karşı bi gece olmak üzere iki kez kullanıyor tavsiye ediyorum:S:S
dinçleşiyor insanSürtünmeden alev alirsiniz kizzzz
olabılır patlamaya hazır bomba gıbıyım zatenSürtünmeden alev alirsiniz kizzzz
İdrar yolu enfeksiyonu oluyorum ben cok sık iliski yasadigimda. Balayi enfeksiyonu deniyomus bunadinçleşiyor insan
bana hiçbişey olmuyor bünyem sağlamİdrar yolu enfeksiyonu oluyorum ben cok sık iliski yasadigimda. Balayi enfeksiyonu deniyomus buna
offf ben ne cekmıstım ılk zamanlarİdrar yolu enfeksiyonu oluyorum ben cok sık iliski yasadigimda. Balayi enfeksiyonu deniyomus buna
Masallah sana o zamanbana hiçbişey olmuyor bünyem sağlam
regl serefıne mı
PRO GELDİ TAŞLAYIN!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?