- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Piiiii pasakli bu saatemi kaldin.ben sabahtan hepiciiini halletim devirdim totoyu.hamarat olmakta zor anaciiiimbende burdayımtemislik yapıyom
Ay son gelismeler daha da beter.kiz resmen kimsesiz kaldi. O kadar uzuldum etkilendim kikolay gelsin kuzuu
konunun fake olmasını isterdim
ne kadar zor bir durum
insanın ablası, canı kanı olur ya bunlar ne böyle
canım napim düşükten sonra ahanda kalktım ayağa bildiğin kırklıyom evi. halıları yıkamaya vercem perdeler merdeler ooofff oooofffPiiiii pasakli bu saatemi kaldin.ben sabahtan hepiciiini halletim devirdim totoyu.hamarat olmakta zor anaciiiim
Kimse de arayıp sormuyormuşAy son gelismeler daha da beter.kiz resmen kimsesiz kaldi. O kadar uzuldum etkilendim ki
Saka kiz sabahtan kalkip temizlik yaptigim 3u gecmez ben tam bi pasakliyim normalde.senden onemli mi ev bosver gitsin.gecmis olsun bu arada bu konularla ilgili cok desip soru sormayi sevmiyorumcanım napim düşükten sonra ahanda kalktım ayağa bildiğin kırklıyom evi. halıları yıkamaya vercem perdeler merdeler ooofff oooofff
bende millete anlatmaktan yoruldum kısSaka kiz sabahtan kalkip temizlik yaptigim 3u gecmez ben tam bi pasakliyim normalde.senden onemli mi ev bosver gitsin.gecmis olsun bu arada bu konularla ilgili cok desip soru sormayi sevmiyorum
hiç yorum yapmıyom ben bdv ye okuyup geçiyom neler var neler yaKimse de arayıp sormuyormuş
Resmen ablasına iftira atan kötü kadın konumuna düştü çok zor çok
niye böhledin gııızzböh
ben varım
niye böhledin gııızz
bitti mi temizlikkork diye
anam ne soğuk espiri yaptım. başım ağrıdı walla
yok canım bitermi yavaş yavaş yapıyombitti mi temizlik
yardıma gelem miyok canım bitermi yavaş yavaş yapıyom
hoş geldinhuhuu.
hoşbuldumhoş geldin
bayramdan kalan şekerleri yiyomhoşbuldum
bayramdan şeker mi kaldı bebayramdan kalan şekerleri yiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?