tabi ki taksam burada işim netakmadın inşallah
pabucumun prosu
evet gazozum...beleşe ve emek vermeden pro olup hava atanlar utansın beetabi ki taksam burada işim nelilyen sağ olsun beni kendime getirdi, gidemessiz gazoz dedi, olmaz dedi cesedimi çiğne dedi
bu prosuz mütevazi hayatı seviyoruz biz değil mi oslo'nun gülü
Sen yoksan ben de yokum aşkitomtabi ki taksam burada işim nelilyen sağ olsun beni kendime getirdi, gidemessiz gazoz dedi, olmaz dedi cesedimi çiğne dedi
bu prosuz mütevazi hayatı seviyoruz biz değil mi oslo'nun gülü
Sen yoksan ben de yokum aşkitom
evet gazozum...beleşe ve emek vermeden pro olup hava atanlar utansın bee
KİB FOR 4JUST.
Çok pis gaza geldim eyleme gidiyom benevet kızlar işte istenen kan buyeni siteyle birlikte yönetim prolarla aramızdaki eşitsizliği minimum seviyeye indirdi. mağduriyetimiz giderildi. O zaman Kazen'in şerefine yolumuz devrim yolu
evet kızlar işte istenen kan buyeni siteyle birlikte yönetim prolarla aramızdaki eşitsizliği minimum seviyeye indirdi. mağduriyetimiz giderildi. O zaman Kazen'in şerefine yolumuz devrim yolu
valla ben de bunu düşündüm geçenKızlar böylelilyen falan yapıyoruz ya mesela bildirim gelmiyo kazen ve mune hakkında konuşunca da haberleri olmuyor değil mi söylenmedikçe
Evet korkma küçük kuşKızlar böylelilyen falan yapıyoruz ya mesela bildirim gelmiyo kazen ve mune hakkında konuşunca da haberleri olmuyor değil mi söylenmedikçe
valla ben de bunu düşündüm geçen
onlara @ yapınca bildirim gidiyor mudur diye
Evet korkma küçük kuş
Valla mı biz de Fransızcası sandıkevt ingilzcesi o
sağolasııızzz varolasııızzzyardıma gelem mi
sorma cahillik işteaaa vallamı,yuh..
niye canım insanlık öldü müsağolasııızzz varolasııızzz
bu yardımlar size yol su elektrik olarak geri dönebilir ona göre yani
anam yerim kıs ben seniniye canım insanlık öldü mü
meganın temizlik günüydü de bugünnoluyo ben kaçırdım
ben de yarın yapcam ofmeganın temizlik günüydü de bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?