Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sıkıştırabilir miyim seni?
oldu teşekkürler
neden boşandın
ne zaman evlendin
ne zaman boşandın
şimdi iyi hissediyo musun vs vs
Valla 1.5 sene falan surdu ocaktan beri bitti haziranda resmi bosandik anlasmali bitirdim bi b.k istemedim. Ve cok memnunum bittigi icin pisman lik duymuyorum anlasamadik farkli karakterde oldu evledikten sonra

Valla 1.5 sene falan surdu ocaktan beri bitti haziranda resmi bosandik anlasmali bitirdim bi b.k istemedim. Ve cok memnunum bittigi icin pisman lik duymuyorum anlasamadik farkli karakterde oldu evledikten sonra

ay darısı başıma ben de böyle çok mutlu olayım işte bb gördün mü kızı çok mutluyum diyor

Evlilik sorumluluk istiyor eger karsindaki bu sorumluluklari cekmeye degiyorsa cekilir yoksa bi halt olacagi yok kendine edersin valla yeniden dogdum kendimi gelistirmeye verdim bu saatten sonra evlilik taaaaaaa uzakta benim.icin artik

Evlilik sorumluluk istiyor eger karsindaki bu sorumluluklari cekmeye degiyorsa cekilir yoksa bi halt olacagi yok kendine edersin valla yeniden dogdum kendimi gelistirmeye verdim bu saatten sonra evlilik taaaaaaa uzakta benim.icin artik

ben sorumluluğumu yerine getirdim de kocam olcak insan bana sahip çıkmadı yani bu tabiri sevmem ama sanki umrunda değildim gerekli konularda umursamazdı bir erkek kıskançlık olsun psikopat gibi davranırdı, bene de karın ağrısı tamamen

ben de ayrıldığımdan beri özgürleştim daha huzurluyum mutlu olmasam bile

bizim çekişmeli tabi

Valla mahkeme sona erene kadar yipranmam diosan al hakkini tabikide.
Ben ugrasmak istemedim 1 2 seneyi bulucakti yoksa bosanmam ne ugrasicaktim kolayi sectim :)
Allah yardimcin olsun canim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…