Valla 1.5 sene falan surdu ocaktan beri bitti haziranda resmi bosandik anlasmali bitirdim bi b.k istemedim. Ve cok memnunum bittigi icin pisman lik duymuyorum anlasamadik farkli karakterde oldu evledikten sonrasıkıştırabilir miyim seni?
oldu teşekkürler
neden boşandın
ne zaman evlendin
ne zaman boşandın
şimdi iyi hissediyo musun vs vs
kırmızı valla ne kadar yandım bilmiyorum kahve döküldü
oha justın ikizi.Valla 1.5 sene falan surdu ocaktan beri bitti haziranda resmi bosandik anlasmali bitirdim bi b.k istemedim. Ve cok memnunum bittigi icin pisman lik duymuyorum anlasamadik farkli karakterde oldu evledikten sonra
Valla 1.5 sene falan surdu ocaktan beri bitti haziranda resmi bosandik anlasmali bitirdim bi b.k istemedim. Ve cok memnunum bittigi icin pisman lik duymuyorum anlasamadik farkli karakterde oldu evledikten sonra
yokkYanık kremin yok mu
bu smiley'i ye bayılıyorum yaaa:ay darısı başıma ben de böyle çok mutlu olayım işte bb gördün mü kızı çok mutluyum diyor
bu smiley'i ye bayılıyorum yaaa:
aynenn,içtenlik varrr.suratında benim mutlu anlarıma benzeyen saftirik bi ifade var
sana diyet verdim fetüs..bi de g.tü büyük benimki gibi
Evlilik sorumluluk istiyor eger karsindaki bu sorumluluklari cekmeye degiyorsa cekilir yoksa bi halt olacagi yok kendine edersin valla yeniden dogdum kendimi gelistirmeye verdim bu saatten sonra evlilik taaaaaaa uzakta benim.icin artik
buz sürdüm,elma da evde yok.Elma kabuğu sür
Buz tut
sana diyet verdim fetüs..
not:fetüs çok tuhaf,bu son deyişimdi.
buz sürdüm,elma da evde yok.
Valla mahkeme sona erene kadar yipranmam diosan al hakkini tabikide.ben sorumluluğumu yerine getirdim de kocam olcak insan bana sahip çıkmadı yani bu tabiri sevmem ama sanki umrunda değildim gerekli konularda umursamazdı bir erkek kıskançlık olsun psikopat gibi davranırdı, bene de karın ağrısı tamamen
ben de ayrıldığımdan beri özgürleştim daha huzurluyum mutlu olmasam bile
bizim çekişmeli tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?