hhahaahHoşgelmişsen yavru ceylan
Seviştimde(bir insan bunu herkese söyler mi ya ne değişik bi insanım ben )
Kuruyanlar iki oldu. Ordan bir kuru çeeeeeeeeeeeeeek
ziyaretçi var çok şeyapmayınKuruyanlar iki oldu. Ordan bir kuru çeeeeeeeeeeeeeek
Neyseee ehem. cinsel hayatımı daha fazla deşifre etmek istemiyorumhhahaah
qıskananlar çatlasın diyosunnnn
ayy çok zorraynen canım sağol
1i gitti 3ü kaldı. 1 ay arayla aldırcam hepsini
nyse sn svşysn glba2 ay falan ayrı kaldık tatil dolayısıyla ondan böyleyim ben
ziyaretçi var çok şeyapmayın
konuda ziyaretçi varken kendimi basılmış gibi hissediyorum
bence abazalar sevişmeli muhabbetleri görüp geliyii
12 tam altin verdi duruyo onlar hic daha once cimriligini falan gormedim dedigim gibi para mevzularinida ben acmadim zaten.sinirimde gecti ugrasmicam hic.bosansin gitsin yeter bana.onun vericegi 3 kurusa ihtiyacim yok cok sukur allahta muhtac etmesin beni ona.tek duam obu kadar inancına sadık sana "mehir" olarak ne vaad etti ve ne veriyor ?
Amin !12 tam altin verdi duruyo onlar hic daha once cimriligini falan gormedim dedigim gibi para mevzularinida ben acmadim zaten.sinirimde gecti ugrasmicam hic.bosansin gitsin yeter bana.onun vericegi 3 kurusa ihtiyacim yok cok sukur allahta muhtac etmesin beni ona.tek duam o
bdvde konu açmıycan di mi gızOff offf şimdi gördüm
12 tam altin verdi duruyo onlar hic daha once cimriligini falan gormedim dedigim gibi para mevzularinida ben acmadim zaten.sinirimde gecti ugrasmicam hic.bosansin gitsin yeter bana.onun vericegi 3 kurusa ihtiyacim yok cok sukur allahta muhtac etmesin beni ona.tek duam o
3 anam 3Kuruyanlar iki oldu. Ordan bir kuru çeeeeeeeeeeeeeek
Bence abazalar gogıla sevişmek yazıyorlar ilk sırada burası çıkıyor doluşuyorlar hemenValla hissedip geliyorlar. Ayrıca asıl basılan benm gitti nomıs
bende bende hahahaha3 anam 3
pipetle çorba iç ben dişim ağrıyınca öyle yapıyorum ama soğuğa yakın ılık olsunaynen
yemek yiyemedim diye aglıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?