acı sivri biber ya da soğan kaynatıp sarıp bekletince çok iyi geliyormuşbilinen kesin bi tedavi yok diye biliyorumben
oyy masallah tembellıgın gozu kor olsunSelaaaaaammmmmmm :)
Akşam 8:30'dan sabah 11:15'e kadar uyumuşum ya
Piiiii senin sifatina!ayip be ayippppp!kendimi insanlarin istahla yemek yedigi lokantanin onundeki ac cocuklara benzettim suan.cok fena empati yaptim
hahaha sen ne kadardır bekarsın kıPiiiii senin sifatina!ayip be ayippppp!kendimi insanlarin istahla yemek yedigi lokantanin onundeki ac cocuklara benzettim suan.cok fena empati yaptim
gene kim ne yazmışşya şu evlenince "çalıştırmayacak" lafına gıcık oluyorum.
yine var hep de olacak.ahhh şu erkekler beyinlerini ve bir taraflarını tutamadıklarından .yok çalışmayacaksın yok çalışanlar noluyor falan diyorlar yaaaa.
bunu da kabul ederler sonra yazarlar BDV ye okutmadı,çalıştırmadı sonra bıdı bıdı.....
18 guuuun azmi bacim bence degilllhahaha sen ne kadardır bekarsın kı
18 gun mu18 guuuun azmi bacim bence degilll
Ah ne diyosun dicemde bende yazarim buraya 8 ay sonra anammm diye18 gun mubenım 8 ay oldu
Bircogu hirsla aciyo cunku.zaten ayrilacak olan belli ediyo kendini.insanlari dolduruyolar sonra savunmaya geciyolar bende deli oluyorum.ya yazma onu buraya ya da kivirma.gezdiriyo ne ya evcil hayvanmiyiz?Ya büyük konuşmıyım da bir gün buraya kocam hakkında kötü şeyler yazacağım gün gelirse (Allah korusun tabii gene) o gün çark etmicem bazı üyeler gibi. Kocam yalan söliyür aldatiyür döviyür napayım ? İki sayfa sonra e ama seviyür gezdiriyür! Bi de başka laf yok bekara karı boşamak kolay diyorlar sanki herkes anasının karnından mutlu çıktı! Hepimiz tecrübeler yaşadık bir şey bilmesek neden o adamdan hayır gelmez diyelim
Ya büyük konuşmıyım da bir gün buraya kocam hakkında kötü şeyler yazacağım gün gelirse (Allah korusun tabii gene) o gün çark etmicem bazı üyeler gibi. Kocam yalan söliyür aldatiyür döviyür napayım ? İki sayfa sonra e ama seviyür gezdiriyür! Bi de başka laf yok bekara karı boşamak kolay diyorlar sanki herkes anasının karnından mutlu çıktı! Hepimiz tecrübeler yaşadık bir şey bilmesek neden o adamdan hayır gelmez diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?