ne sordun kız görmedim
ne bileyim doktor prezervatif takıyo sonra görcen şimdi falan diyo cinci hoca hikayesinin doktor versiyonu gibiBenmde kanamam oldu 2 gunnasill kiydii nomissizzz pambik gibi seyimeee
Noldu guzum? Işık gormus davsan gibim acilmis gozlerin
Ben sabırlıydı ama huzursuzdum
O çubuğa aaaaaa diye bağırıyosa
zrm benm hr şym tmm mı .s.s.s.s. e cihazı da sokuyo mu şimdi direk
Benmde kanamam oldu 2 gunnasill kiydii nomissizzz pambik gibi seyimeee
Noldu guzum? Işık gormus davsan gibim acilmis gozlerin
Naber beybiler konu lazer mi
göremedim canım, bursa da ismini bilmiyorum kuzenim 2-3 yere sordu benim için 1800-2000-2500 civarı demişler hep. Ama ben yalova'da yaptırıcam büyük ihtimal.Bursada nerde sordun ?
Ne kadar didiler?
didim saa sen peni tahmadınn :/
İvet bilgilerini paylaş bizimle beybii
evet ilk gecemde ölüyom sandı komşular
evet bir de acımıyo nomıssız nasılsa bakire değil diye canımız yanmaz mı sanıyo nedir şark diye soktu valla
valla he
Valla ben yeni basliycm 8 seans diot biter mi bilmiyorum biten var mi aramizda? Simdi ben accik bronzum da acilmam gerekiyormhs kese mi yaptirsanİvet bilgilerini paylaş bizimle beybii
yapan var yapamayan var aaahayır konumuz seks dağıtma lütfen konuyu
göremedim canım, bursa da ismini bilmiyorum kuzenim 2-3 yere sordu benim için 1800-2000-2500 civarı demişler hep. Ama ben yalova'da yaptırıcam büyük ihtimal.
Offfhayır konumuz seks dağıtma lütfen konuyu
12 yi gecsin oyle sex olsun be justhayır konumuz seks dağıtma lütfen konuyu
Valla ben yeni basliycm 8 seans diot biter mi bilmiyorum biten var mi aramizda? Simdi ben accik bronzum da acilmam gerekiyormhs kese mi yaptirsan
Çok mu canın yandı la
Neyse konuyu açmıcam(meratan çatladı)
De get nerde sekshayır konumuz seks dağıtma lütfen konuyu
artık araştırmaya başla çünkü gerekli. Ben okul bitsin çalışınca yaptırırım diyodum annem sağ olsun kadıncağız kıl konusunda babama çektiğimi bildiğinden bütçe ayırmışBen bi dorukta farkettim var diye başkada farketmedim hiç
Dikkatta etmedim araştırmadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?