yaa her şeye üzülüyorum biri bir şey dese gözüm doluyor ne lanet bir şey bu
oluyor öyle, ağlamak bir yana ben alınıyorum her şeye ağlamak güzel oysa kigözümün üstünde kaşım var diye ağlıyorum resmen , çözümü yok mu bunun yaa
Benim olduktan sonra da devam ediyor bitene kadar denişik bir şeyBende var aynısı :)
Ağlanmıcak şeye ağlıyorum resmen :)
Sonunda oldumda rahatladım dicekken birde ağrısını uyuşmasını çekiyorum
ya şu an kendimi o kadar mutsuz hissediyorum ki gazozoluyor öyle, ağlamak bir yana ben alınıyorum her şeye ağlamak güzel oysa ki
üstünü örttüğün şeyler mi geliyor aklına?Benim olduktan sonra da devam ediyor bitene kadar denişik bir şey
ya şu an kendimi o kadar mutsuz hissediyorum ki gazoz
Benim olduktan sonra da devam ediyor bitene kadar denişik bir şey
ya şu an kendimi o kadar mutsuz hissediyorum ki gazoz
ne kadar olumsuz şey varsa düşünüyorum olumlu bir şey bulamıyorum resmenüstünü örttüğün şeyler mi geliyor aklına?
off offffAynen benim 1 hafta öncesinde başlaaarrrr 1 hafta kendi sürer sonradaa 3-4 gün daha ağrısı süre 1 hafta rahatım sonra yine 1 hafta öncesinin ağrısı
bunları mı konuşmak istersin yoksa neşelenelim mine kadar olumsuz şey varsa düşünüyorum olumlu bir şey bulamıyorum resmen
off offff
Serotonini arttir.kirmizi meyveler bitter cikolata falan yene kadar olumsuz şey varsa düşünüyorum olumlu bir şey bulamıyorum resmen
off offff
ne kadar olumsuz şey varsa düşünüyorum olumlu bir şey bulamıyorum resmen
off offff
neşelenmek istiyorum aslındabunları mı konuşmak istersin yoksa neşelenelim mi
iyi fikir ezgişimSerotonini arttir.kirmizi meyveler bitter cikolata falan ye
hahaha kız allah seniHalay çek iyi geliyor :)
Salaklaşınca salaklaştığına gülersin
neşelenmek istiyorum aslında
iyi fikir ezgişim
hahaha kız allah seni
neşelenmek istiyorum aslında
iyi fikir ezgişim
hahaha kız allah seni
Sen benimle takıl sıkılmazsın :)
Yeri gelir ağlaşırız :)
Hadi bende reglim bugün halay çekelim looo
o zama al bakalım
doğmamış çocuğuna face açan var, seninki onun yanında çok masum benceHamile degilim,hamilelik takvimine cok pis ozeniyorumyapsam ceza alir miyim
noluyo lan burda gidin evinizin önünde oynayın topunuzu keserim ha MODUNDAYIM
Yapayim o zamandoğmamış çocuğuna face açan var, seninki onun yanında çok masum bence
Niyeki kizzznoluyo lan burda gidin evinizin önünde oynayın topunuzu keserim ha MODUNDAYIM
Yapayim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?