- 7 Ağustos 2014
- 551
- 327
- 78
Yok dul diye öyle demiyorum zaten. Kadının hareketleri önceki yaşantısı falan fiyasko. 3 oğlu ile aynı evde yaşıyor. Garip değil mi sütyensiz sıfır kollu falan herşeyi gözüküyordu sonuçta. Ay ne dedikodu yapasım varmış kadın hakkındadullukla ırıspılık arasında bi bağlantı yok ki
bizim toplumun yanlış bakış açısı malesef o
ya oğullarından çekinmiyordur belki öyle deme sen yine de boşverYok dul diye öyle demiyorum zaten. Kadının hareketleri önceki yaşantısı falan fiyasko. 3 oğlu ile aynı evde yaşıyor. Garip değil mi sütyensiz sıfır kollu falan herşeyi gözüküyordu sonuçta. Ay ne dedikodu yapasım varmış kadın hakkında
oğlu ya onların kadının şeyinden çıktılar soruj olmaz bence.Yok dul diye öyle demiyorum zaten. Kadının hareketleri önceki yaşantısı falan fiyasko. 3 oğlu ile aynı evde yaşıyor. Garip değil mi sütyensiz sıfır kollu falan herşeyi gözüküyordu sonuçta. Ay ne dedikodu yapasım varmış kadın hakkında
gdahsjahoğlu ya onların kadının şeyinden çıktılar soruj olmaz bence.
betax sıvadın be bacımnereye çekiyon kızııığm onla sen bir misinIrıspılığını onaylamak için yazdım onu
Bilmiyorum bana garip geldi. Kıskandırma huyları falanda var. O da benden haz etmiyor zatenya oğullarından çekinmiyordur belki öyle deme sen yine de boşver
anlamsız yazıyonuz hala anlamadım ama olsunMerhaba uzayli, biz dostuz
Doğru ifade edemedim sadecebetax sıvadın be bacım
en iyisi söz nişan falan oluncaya kadar tanışmamakBilmiyorum bana garip geldi. Kıskandırma huyları falanda var. O da benden haz etmiyor zaten
Bbbbbbbbbbbbbbbb git bi yuzunu yika gel canim uykun geldi zaaaranlamsız yazıyonuz hala anlamadım ama olsun
ya anlamıyom bi anlatın hele.Bbbbbbbbbbbbbbbb git bi yuzunu yika gel canim uykun geldi zaaar
Bencede öyle. Ben zaten isteyerek tanışmadım. Annesi haberdardı ilişkimizden bir gün numaramı istemiş aradı konuştuk falan. Sonra istanbuldan buraya taşındı daha çok görüşür olduk.en iyisi söz nişan falan oluncaya kadar tanışmamak
abe kaynana naptın bizehep onyargıyla yaklaşmaktan oluyor bunlar. mılletımız bı tutturmus gelın kaynana olayını beynımıze ıslemısler
kımse yok mu hayrına anlatsın sunuya anlamıyom bi anlatın hele.
evet anlatın lütfen just bana neden çamur bulaştırdı.kımse yok mu hayrına anlatsın sunubenım dagarcıgım yetmedı
Ben geceleri salıyorum uyurkenben de evde sutyenle duramam ya ço krahatsız edici
salıyom memikleri oh
aynen minnaklar rahat nefes alsınben de evde sutyenle duramam ya ço krahatsız edici
salıyom memikleri oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?