- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
fazla ünlü harf eksikliğinden mesajını algılayamadımkınışmı sın .s maskn bızılıyı .s
daha ne istiyon namıssızbunun sonu iyi bitmez
ben de kendimi memesiz görüyom
Senin yuzunden avatarimi degisicem
Ben hele 0 memebunun sonu iyi bitmez
ben de kendimi memesiz görüyom
pamela anderson gıbı ıstıyor galıbadaha ne istiyon namıssız
ya sen bişi dedin biz anlamadık kafa yorduk yorduk bi açıklasana hepimiz kaldık öyle
hava yastiği misalipamela anderson gıbı ıstıyor galıba
hava yastiği misali
ben anladım ya.bu sana gelsin enharbikız.olmaz merak ettim
Ayy cildiricigiiimmmmmolmaz merak ettim
ben anladım ya.bu sana gelsin enharbikız.
Arkadaşım ben justa cadı gelin dedim o da alıntılayıp severim çirkefliği dedi sonra sen benim cadı gelin iletimi alıntılayıp çamurunu sana da bulaştırmış deyince doğal olarak just olduğunu düşündüm,sen konu sahibini kastettiysen sorun sende.anlama özürlü muamelesi yapmayın bana.kib bye.
ee tatlım bunu sana dedım ya ben zatenben anladım ya.bu sana gelsin enharbikız.
Arkadaşım ben justa cadı gelin dedim o da alıntılayıp severim çirkefliği dedi sonra sen benim cadı gelin iletimi alıntılayıp çamurunu sana da bulaştırmış deyince doğal olarak just olduğunu düşündüm,sen konu sahibini kastettiysen sorun sende.anlama özürlü muamelesi yapmayın bana.kib bye.
ben anladım ya.bu sana gelsin enharbikız.
görmedim ya ama yanlışı yapan sizsiniz yaniee tatlım bunu sana dedım ya ben zaten
seninkiler baştan otursaydı bunlar olmazdı,benim mesajları es mi geçiyosun? taslar yerine oturdu diyorsun
hıh hadı ordangörmedim ya ama yanlışı yapan sizsiniz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?