- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
bilemedimmcevap vermedim konuşmuyoruz
napıcam
farkında olmadan değilKızlar ben filme dönüyorum ama gözüm üstünüzde.
bu arada lilyen o instagram'da sürekli böyle bokluklar oluyo farkında olmadan bakarken de beğenmiş olabilir
bu smiley cok seker yabilemedimm
Canim buyutme yaa. Simdi sinirlenmissin haklisin da . gemileri de yakma hemenben onu bekliyorum kaç aydır bunun için mi
ben kaç aydır cefasını çekiyorum karşılığının bu olması zoruma gidiyorbence ayrılıncak bişey değil
hoşuna gitmeyen bir şeyse burnunu sürtmek yeterli gibi
ama sana göre nasıl bilemem
o zaman haklısınfarkında olmadan değil
önce salağa yattı o kim diye
sonra özür dilerim dedi
ne yapmalıyımo zaman haklısın
bu yüzden ayrılınmaz ama hafife alınacak bir şey değil bence. Burnu sürt ama nasıl bilmiyorumne yapmalıyım
kendi içinden gelmesi lazım ben kapat dememinstagramını kapasın.bizimkiler kapalı çok rahatız..
genelde nasıl hep boyle seylerle mı urgasıyor yoksa ılk mı bu ?off bıkktımm bıktımm ya şu genç yaşımda uğraştığım şeye bak
arkadaşlarının fotoğrafını falan beğenir ona bir şey demem ben de beğeniyorum ama böyle salak birinin fotoğrafını beğenmesi ilkgenelde nasıl hep boyle seylerler mı urgasıyor yoksa ılk mı bu ?
arkadaşlarının fotoğrafını falan beğenir ona bir şey demem ben de beğeniyorum ama böyle salak birinin fotoğrafını beğenmesi ilk
Burnundan getir ki bir daha yapmasin. Ama bagirip cagirarak değil, suçluluk psikolojisine girip o da cirkeflesir. Cenene kuvvet ye basinin etiniarkadaşlarının fotoğrafını falan beğenir ona bir şey demem ben de beğeniyorum ama böyle salak birinin fotoğrafını beğenmesi ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?