seni duruma en uygun fotoyu koyma sorumlusu olarak atadım
Sevdigimden beybie bilsin adam senin gerçek yüzünü..
bana needen bunu yaptın?
Önlüğümü ters giyip de gideyim madem?!
Aile danışmanlığı eğitimi alıyorum, bir dahaki döneme kadar biter. Öylee bi giriş yapmalıyım ki sertifikamı falan aldığımda stajyerlikten psikologluğa geçmeliyim. Kadroya baktım da, yüksek lisans yapmayan psikologlar da var. Dedim belkiii bana da güler şans.
Tahmin edebiliyorum yaKızların da maşAllahı var yani, saldırıya uğradım resmen
kız yazdıysa böyle bişey mümkün değil zaten?
değil mi?
illa canınızı çektiriyim diyosun yaniiyükleyemedim kahvemi offfffff
canım bir ara justın konusunda sürekli kendi derdini anlatan ve psikologluk bir kız vardı ona taktım sana patladım pardonÖnlüğümü ters giyip de gideyim madem?!
Aile danışmanlığı eğitimi alıyorum, bir dahaki döneme kadar biter. Öylee bi giriş yapmalıyım ki sertifikamı falan aldığımda stajyerlikten psikologluğa geçmeliyim. Kadroya baktım da, yüksek lisans yapmayan psikologlar da var. Dedim belkiii bana da güler şans.
Tahmin edebiliyorum yaKızların da maşAllahı var yani, saldırıya uğradım resmen
canım bir ara justın konusunda sürekli kendi derdini anlatan ve psikologluk bir kız vardı ona taktım sana patladım pardon
yani diyorum ki çocuk yazdığı için böyle niyeti farklıdır belki dedimm.anlamadım
Evet, CV dolu dolu zaten, ama bazı yerler yüksek lisans şartı koyuyorlar. O yüzden biraz telaş ettim. Bakalım yarın neler olacak... Çalıştığın yerde ne kadar maaş alıyorsun desem çok mu özele girmiş olurum??mühim olan yüksek lisans değil zaten canım
lisans mezunu olup kendini geliştirmiş olan önemli
öyle olursa yükseğe falan bakmıyorlar
ben de yüksek yapmadım
Kızlar ben kaçıyorum kıskançlık krizleri başladı koca bebeğimin
görüşürüüzKızlar ben kaçıyorum kıskançlık krizleri başladı koca bebeğimin
yani diyorum ki çocuk yazdığı için böyle niyeti farklıdır belki dedimm.
kulvarları farklı bacım
yükleyebilseydim keskemilla canınızı çektiriyim diyosun yanii
Evet, CV dolu dolu zaten, ama bazı yerler yüksek lisans şartı koyuyorlar. O yüzden biraz telaş ettim. Bakalım yarın neler olacak... Çalıştığın yerde ne kadar maaş alıyorsun desem çok mu özele girmiş olurum??
adı bende saklı
Hahah, sorun değil canım, tahmin ettim just'ın çok üstüne geldiklerini.. valla böyle kadın dolu bir sitede psikolog görüp de yapışmamak elde değil yani.canım bir ara justın konusunda sürekli kendi derdini anlatan ve psikologluk bir kız vardı ona taktım sana patladım pardon
burda söylemem sonra dedikoducular arkamdan fakir zengin diye atar tutarlar
özelden yazsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?