ya erkekler düz bakıyor biraz olaya o şimdi diyodur ki ulan bi fotoğraf beğendim altı üstü ne olmuşfotosuna mıçayım
çok pis küfür edersim var da benim yüzümden topik kapanmasın
ya senin kaç ayını hatta seneni verdiğin insan kızmış küsmüş bir ilgilen ya bir umursa
ben aylardır onun kahrını çekiyorum canı yansa bana çatıyor
bunun için mi
yaptiginin kendine gore cok dogal olldugunu saniyor,yada ben ne yaptimki sucluluk duyayim gibi rahatlik sergiliyor olabilirabimiz iplemiyor ki 24 saattir sadece aşkım yazmış
erkek arkadasinda eklimi,yoksa profili acikmiya aşırı popi de değil
normal bir kız elbiseli bir foto koymuş işte
yaptiginin kendine gore cok dogal olldugunu saniyor,yada ben ne yaptimki sucluluk duyayim gibi rahatlik sergiliyor olabilir
ekli değil takip etmediği bir kızerkek arkadasinda eklimi,yoksa profili acikmi
boşverrrrrrrekli değil takip etmediği bir kız
profili açık instagramda
hemen bir hesap acmali,erkek arkadasini ekleyip,ve onune gelen lavuklari begensin bakalim o ne yapacak,eger tepkisiz kalirsa adam asmis yaasansın biz de lilyene gaslıları göstercez
hemen bir hesap acmali,erkek arkadasini ekleyip,ve onune gelen lavuklari begensin bakalim o ne yapacak,eger tepkisiz kalirsa adam asmis yaa
ooo sikma canini ya,onlari herkes begeniyor,hafifliklerinden dolayiekli değil takip etmediği bir kız
profili açık instagramda
canım ben bu olayı anlamıyorum işteooo sikma canini ya,onlari herkes begeniyor,hafifliklerinden dolayi
kaç para ulan bi instagram
kaç para ulan bi instagram
erkeklere cok kullaniyorum yakisiyo onlara lavukluklavuk lafını çok beğeniyom ya bi tarzı var
,erkeklere cok kullaniyorum yakisiyo onlara lavukluk
yani oda dogru,ama seninkininde anlayacagi yok gibicanım ben bu olayı anlamıyorum işte
kız oraya fotoğrafını koymuş ok isteyen istediğini koysun
ama o da diğer ağzının suyunu akıtanlar gibi beğenmek zorunda mı
benim sevgilim yapamaz ya yok valla ben bu kadar geniş değilim
gitsin konya ovasıyla çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?