- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
ahahha napacak domates barbunya dıye haykırıyordueski cezalarımız silinmiş olsa bari
napıyodu
eskıden ceza puanı vardı sımdı varmı blmıyorum
her b.ku anlatmazlarsa olmaz zaten tovbe yaadam karısının totosuna saplattırmıs kadında yememıs ıcmemıs bdv ye damlamıs
yagdı ama 1 saatcık :)haaa o mu konuyu gordum de herkese ceza mı yagmıs onu bılmıyordum
ahahha napacak domates barbunya dıye haykırıyordu
ben daha cok gencım burda ceza yemedım nasıl bırsey bılmıyorumyagdı ama 1 saatcık :)
ıyıde anlatılcak sey varanlatılmıycak sey varben kadına acıdım yav çok üstüne gittiler
ıyıde anlatılcak sey varanlatılmıycak sey var
zaten konuları kaynatıyoruz bzm elımıze duzmus kurtulurmu daha
aman yemee bn ceza yedıkten sonra uyudum nasıl bır psıkolojıyse gece kalkıp kk ya gırdım cezam bıtmısmı dıeben daha cok gencım burda ceza yemedım nasıl bırsey bılmıyorum
haha gecende bızıım burda bı kadın oyleydı sanıyede durmaksızın seslenıyor adam sonunda tamam be abla dıye bagırdıay o bahçıvan mııı
o hatta "bahçevan"bizim mahalleden de geçiyor zındık sabahın körü
bahçevan geldi bahçeeevaaan diye
komşu teyze var bak bağırıyo ona
bahçıvan
bahçıvancı
manav
manavcı
sebzeci
meyveci
adam duymadıkça türetti böyle yarılmıştım sabah sabah
aslında eskıyım tatlım 2011 den berı burdaydım ama eskı konulardan rahatsız oldgum ıcın yonetımle gorustum uyelıgmı kapattrdm bunla devamanağ sen daha çok yenimişsin çömsün sen
bızım ıcımıze doguyor sankı adamın ndn yaptıgıher b.ku anlatmazlarsa olmaz zaten tovbe ya
haha gecende bızıım burda bı kadın oyleydı sanıyede durmaksızın seslenıyor adam sonunda tamam be abla dıye bagırdı
buarada sen ne anladın kı baska onu merak ettım
aslında eskıyım tatlım 2011 den berı burdaydım ama eskı konulardan rahatsız oldgum ıcın yonetımle gorustum uyelıgmı kapattrdm bunla devam
ben normal bahçe işleri yapan cinsten sandım hatta kıza bak be bahçıvanlı evleri var didim
benden eskiymişin tamam sormıcam(meraktan kudurdu)
hahaha koptum suanben normal bahçe işleri yapan cinsten sandım hatta kıza bak be bahçıvanlı evleri var didim
benden eskiymişin tamam sormıcam(meraktan kudurdu)
hahaha koptum suanucagımı yollayayım senı alsınlar
ne yok tu kı aşk sehvet ıhtırasne vardı ki eski konularında bak valla aramızda
hızmetcım bıle varbahçem bile yok benim bahçıvan duyunca kıskandım
ne yok tu kı aşk sehvet ıhtıras
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?