espri yaptım aşkitom
mune abla benim yorumlarımı alıntıladı,beğendi,öm attı falan yhannii.:s:S kazen de bir kez yorumumu beğenmişti:s:s ezikler.bu arada 4-5 ay önce ben de baya işsizdim bigün seri kiblemiştim
mune abla yavaşça klavyeyi yere bırak artık just demişti
kadını bıktırdım siz düşünün
mune abla benim yorumlarımı alıntıladı,beğendi,öm attı falan yhannii.:s:S kazen de bir kez yorumumu beğenmişti:s:s ezikler.
espri yaptım aşkitom
mune abla benim yorumlarımı alıntıladı,beğendi,öm attı falan yhannii.:s:S kazen de bir kez yorumumu beğenmişti:s:s ezikler.
hıh benımkılerı de begendı ne yanımune abla benim yorumlarımı alıntıladı,beğendi,öm attı falan yhannii.:s:S kazen de bir kez yorumumu beğenmişti:s:s ezikler.
fakir sus
sevinmiş maloş 2 senedir kaç kez başıma geldi onlar biliyon mu heh
kazenle ben baba tarafından akrabayım, hasmına torpil geçiyo demesinler diye pro üye olmuyorum tamam mı?mune abla benim yorumlarımı alıntıladı,beğendi,öm attı falan yhannii.:s:S kazen de bir kez yorumumu beğenmişti:s:s ezikler.
vayy demek kazen yorumunu beğendimune abla benim yorumlarımı alıntıladı,beğendi,öm attı falan yhannii.:s:S kazen de bir kez yorumumu beğenmişti:s:s ezikler.
bana da etse keşke.bana pro hediye etti ollom ne diyon sen
sen eskisinfakir sus
sevinmiş maloş 2 senedir kaç kez başıma geldi onlar biliyon mu heh
çöm demiyom boşuna
bana da etse keşke.
tüm dünya duysun mune abla seni seviyorum'!!!!!!!!!!!!!!
sen eskisin
saygı duydum..seni caps çaylağından kalfa capsçılığa yükseltiyorum..vayy demek kazen fotoğrafını beğendi
beleşten pro aldık biz daha begeni diyorhe bi beğeni almış hava atıyor burda biz kaçın kurasıyız mune ablayla muhabbetler bilem ettik kaç kez
kazenden korkuyom ben ya banlarsa.mune değil kazen veriyor proyu onu sev
saygı duydum..seni caps çaylağından kalfa capsçılığa yükseltiyorum..
mune abla beni annemgilin kaynının yeğeninin kocasının kardeşi bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?