bekle just yine kötü sen olursun biraz daha bekleşimdi k.çına tekmeyi basıp kovsam hata yaptım dicem ondan sabırla bekliyorum.
belki bir nedeni vardır,çok ciddi vakaysa..oturuyorlr içerde napsınlar
annem ciğeri 5 para etmez diyorum saygıya bak biz onu mu beklicez vs diye çemkirip durdu
bekle just yine kötü sen olursun biraz daha bekle
belki bir nedeni vardır,çok ciddi vakaysa..
just sen de psikologsun bilirsin bu durumları denk gelmiş olabilir yani.beklicem zaten de kırılıyor insan. böyle önemli bişeyin ortasında.
just sen de psikologsun bilirsin bu durumları denk gelmiş olabilir yani.
doldurma kendi kendini,bekleben de suçluluk falan hissedeyim aptal aptal
annen baban çok haklı insanı çıldırtır cinsten. Sen sakin ol bari just
sen gitsen yanına kapat artık şu teli desen ?ya hadi ben alışığım da onlar yaşlı başlı insanlar sonuçta
o da böyle olsun istemezdi bence.ya hadi ben alışığım da onlar yaşlı başlı insanlar sonuçta
Alip telefonu firlatacaksin camdan onu istiyoya hadi ben alışığım da onlar yaşlı başlı insanlar sonuçta
ee bak işte mecbur kalmış yani napsın iş beklemez parlama hemen ailenede sen anlat güzelce anlarlardayanamadım sordum depresyon vakasıymış kadının biri kendini kitlemiş mi napmış az kaldı diyor
ee bak işte mecbur kalmış yani napsın iş beklemez parlama hemen ailenede sen anlat güzelce anlarlar
gece buralardayız genelimiz yazabilirsen yaz çatlatmasizi de merak ettirdim yarın ya da gece falan girer yazarım nolduğunu ne konuştuğumuzu
ban sebebi yazmıyor mu?
sizi de merak ettirdim yarın ya da gece falan girer yazarım nolduğunu ne konuştuğumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?