Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Just ailen dayak olayindan haberdar degil,degil mi?

evet haberdarlar
ama eşim inatla ben sana dayak atmadım diyor
çarpsaymış bi tane görürmüşüm dayağı
ya allah aşkına bileklerinden sürüklemek, bacağına tekme vurmak, üstüne küllük fırlatmak şiddet değil de nedir

Ohaaa yani! Esin demek istemiyorum. O adamin siddet anlayisi neymis acaba? Ölmen mi gerekiyormuş?

Canim biliyorum affetmeye hazirsin,belki cok ozledin ama yine mutsuz olacaksin ailen hakli.kiyamam sana ben yaa

Ne diyor ki annen? Sana yine ne oldu?

annem bana bize uymadığını söylüyor
mutlu olamıyorsun onunla mutlu olacaksan evet git ben neden istemeyeyim senin mutluluğunu diyor
eşime de soğuk hissediyorum bakınca seviyor gibi değilim
evet sarılmak, dokunmak bunlar güzel ama çok soğuk hissediyorum onun dışında
sanki sevmiyorum.

Ohaaa yani! Esin demek istemiyorum. O adamin siddet anlayisi neymis acaba? Ölmen mi gerekiyormuş?

Canim biliyorum affetmeye hazirsin,belki cok ozledin ama yine mutsuz olacaksin ailen hakli.kiyamam sana ben yaa

ya çok ağır şeyler söyledi dün ben size yazmadım ama unutamıyorum.
yani beni ahlaksız bir kadın gibi gösterdi ben ağladım ağladım.
bir de her şeyin üzerine ben af diledim bunu konduramıyorum
ya bi özür dilerim ben eşeklik ettim dr insan dimi

Valla just. En iyi karari sen verirsin. Sakin kafayla düşün ve kararın neyse onu ver. Hakkinda hayirlisi olsun

Afedersin ama hödük!! Neyini gormuste sana ahlaksiz kadin muamelesi yapiyor. Bu cıtırlıginla ondan once kimseyle birlikte dahi olmamissin. Ki olsan bile bu senin ahlaksiz oldugun anlamina gelmez. Hadsiz ya. Sinir oluyorum o adama. Nasil kiyiyor da soyluyor bunlari sana

evet gördün mü üstteki mesajımı k.ş.r k.ş.r konuşma bana dedi
bana hesap sorunca bi de hesap mı vericem 6 aydır umrunda değil karıcığının neler yaptığı şimdi niye dedim
onun üzerine dedi.
çok kırıldım
ben k.ş.rsam o ne oluyor..

çok kırıldım ailem haklı galiba daha dün 1 bugün 2
ne k.lığm kaldı ne o.luğum

Bu adamdan bi nane olmaz. O kadar serefli namusluymustaa 6 aydir seni niye yalniz birakmis? Yurusun gitsin ya!
Seni vallahi anlayamiyorum just... Gecen msjkarinda seviyorum falan yazmissin. Bu kadar gözünü kör eden ne? Bu gencliğin,guzelliginle ona kaldin sanki..

Ne saniyorsa kendini!! O da p.z.v.n.k p.z.v.n.k konusmus o zaman!

insanlar salak aptal laflarından bile evlilik bitiriyorlar benim namusuma laf etti bir de canım bugün oldu dün iyi olur diye düşünüyodum ama çok kırıldım..
yani madem o kadar umursuyordu 6 aydır bi çiçek alıp özür diler insan...

Bunu bilmiyordum. Neden öyle sacma bir sey dedi ki? Yani ne alaka ya? Sasirdim. Cok saçma.

hesap vericekmişim işte ben de seni ilgilendirmez dedim 6 aydır nerdeydin neden sahip çıkmadın karına şimdi hesap soruyorsun dedim ondan öyle dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…